Het project Convenant overgewicht faalt

Het project Convenant overgewicht faalt

In 2005 werd het project Convenant overgewicht opgericht. Dit project had als doel het aantal mensen met overgewicht terug te dringen. Gisteren verscheen het eindrapport van het project, waaruit bleek dat dit project de doelstelling niet had behaald. Het aantal mensen met een overgewicht is de afgelopen vijf jaar niet gedaald, maar juist gestegen.

» Lees verder

Reductil gebruiken tijdens het afvallen: goed of niet?

Reductil gebruiken tijdens het afvallen: goed of niet?

Reductil is een geneesmiddel dat ondersteuning biedt bij afvallen als je ernstig overgewicht of overgewicht met risicofactoren als een te hoog cholesterol of diabetes. Reductil is sinds 2001 een geregistreerd geneesmiddel is wereldwijd al door ruim 13 miljoen mensen gebruikt om hun overgewicht probleem op te lossen.

» Lees verder

Nee zeggen - deel 5

Nee zeggen - deel 5

Vandaag het laatste deel van de "stoomcursus NEE zeggen"; dan heb je je cursus compleet.

» Lees verder

Nee zeggen - deel 4

Nee zeggen - deel 4

Enige tijd geleden hebben wij de eerste drie delen van de stoomcursus "Nee zeggen" geplaatst. Vandaag volgt deel vier.

» Lees verder

Psoriasis, Netelroos en Dermatitis

Psoriasis, Netelroos en Dermatitis

Gisteren hebben we het al gehad over eczeem. Vandaag bespreken we nog een drietal huidaandoeningen: psoriasis, netelroos en dermatitis.

» Lees verder

Eczeem

Eczeem

Eczeem is een jeukende, rode, droge ontsteking van de huid. In de huidplooien, zoals bij de knieholtes en de ellebogen, is het vaak heviger. Eczeem is niet altijd gekoppeld aan een allergie.

» Lees verder

Nee zeggen - deel 3

Nee zeggen - deel 3

We hebben het er al eerder zijdelings over gehad in andere artikelen, maar vandaag gaan we er eens dieper op in. Ben jij ook zo'n "pleaser" en wil je het iedereen naar de zin maken? Geef jij vaak voor de lieve vrede maar toe, ook al wil je iets eigenlijk helemaal niet? Is het al zo erg, dat je meestal gewoon op de automatische piloot al "ja" zegt als men je om een gunst vraagt, terwijl vrijwel onmiddellijk daarna alles in jou schreeuwt: "nee, dat wil ik niet", terwijl je overal in je lijf weerstand voelt? Dan is het de hoogste tijd voor een stoomcursus nee-zeggen!

» Lees verder

Nee zeggen - deel 2

Nee zeggen - deel 2

We hebben het er al eerder zijdelings over gehad in andere artikelen, maar vandaag gaan we er eens dieper op in.
Ben jij ook zo'n "pleaser" en wil je het iedereen naar de zin maken? Geef jij vaak voor de lieve vrede maar toe, ook al wil je iets eigenlijk helemaal niet? Is het al zo erg, dat je meestal gewoon op de automatische piloot al "ja" zegt als men je om een gunst vraagt, terwijl vrijwel onmiddellijk daarna alles in jou schreeuwt: "nee, dat wil ik niet", terwijl je overal in je lijf weerstand voelt? Dan is het de hoogste tijd voor een stoomcursus nee-zeggen!

» Lees verder

Nee zeggen - deel 1

Nee zeggen - deel 1

We hebben het er al eerder zijdelings over gehad in andere artikelen, maar vandaag gaan we er eens dieper op in. Ben jij ook zo'n "pleaser" en wil je het iedereen naar de zin maken? Geef jij vaak voor de lieve vrede maar toe, ook al wil je iets eigenlijk helemaal niet? Is het al zo erg, dat je meestal gewoon op de automatische piloot al "ja" zegt als men je om een gunst vraagt, terwijl vrijwel onmiddellijk daarna alles in jou schreeuwt: "nee, dat wil ik niet", terwijl je overal in je lijf weerstand voelt? Dan is het de hoogste tijd voor een stoomcursus nee-zeggen! Want geloof ons: iedereen kan leren om meer voor zichzelf te kiezen en op te komen.

» Lees verder

Lekker in je vel met Valentijn - 14 februari - Hart voor je hart!

Lekker in je vel met Valentijn - 14 februari - Hart voor je hart!

En? Vier jij Valentijnsdag? Tja, net als met zoveel tradities, gaat het in essentie om iets heel anders dan wat we er nu onder verstaan. Valentijnsdag is van oorsprong een dag waarop men anoniem een blijk van liefde kon sturen naar een uitverkorene, meestal in de vorm van een kaart, of bloemen; rode rozen, uiteraard...

» Lees verder

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.