Alles over condooms.

Alles over condooms.

Aangezien een ieder zijn seksuele verlangens graag vervult zijn er condooms. Dit om het slaapkamer ritueel toch enigszins veilig te laten verlopen. Je wilt natuurlijk niet ineens twee weken na jullie avontuurtje achter blijven met een vervelende jeuk in je onderbroek. No thanks! Hieronder lees je onder andere hoe je een condoom moet gebruiken, welke soorten condooms er allemaal zijn en nog een paar handige tips!

» Lees verder

Steun je vrienden tijdens het afvallen

Steun je vrienden tijdens het afvallen

Heb jij een vriend of vriendin die graag een aantal kilo’s wil verliezen? In dit proces is vooral de steun van de omgeving belangrijk. Hierbij 3 tips om je vrienden de hulp te bieden tijdens het afvallen die ze nodig hebben..

» Lees verder

Doorzetten is hét sleutelwoord als je wilt afvallen

Doorzetten is hét sleutelwoord als je wilt afvallen

Afvallen is en blijft een kwestie van doorzetten. Met wilskracht en discipline gaat het je zeker lukken. Opgeven is kiezen voor de makkelijke weg en zorg ervoor dat je niet voor die makkelijke weg kiest. Ga door, als je het resultaat niet binnen een week merkt, dan merk je het over een maand wel. Het keerpunt komt vanzelf en dan wordt het pas echt leuk! Je zult merken dat je plezier krijgt in het sporten en geen behoefte meer hebt aan vette snacks.

» Lees verder

Voor u getest: Rituals-producten

Voor u getest: Rituals-producten

Ze schieten als paddestoelen uit de grond, de Rituals winkels, met een heel assortiment aan geurige schoonheidsproducten, wellness-artikelen, thee, en onlangs is zelfs een kledinglijn geintroduceerd. Niet alleen in Nederland zijn veel zaken en verkooppunten; ook in België, Duitsland, Kroatië, Litouwen, Portugal, Spanje, Tsjechië en Groot-Brittannië zijn vestigingen. Er zijn zelfs een paar Rituals City Spa wellness centra.

» Lees verder

Magnetronsloffen

Magnetronsloffen

Velen zullen het herkennen, vooral in bar winterweer: ijskoude voeten. Zo koud, dat je er niet van kunt slapen.
Niet alleen bij winterse temperaturen hebben mensen last van koude voeten. Als je je niet lekker voelt, of als je bloedsomloop niet optimaal functioneert, kun je 't ook hebben. DE oplossing: magnetronsloffen!

» Lees verder

Straling - opgepast!

Straling - opgepast!

In de afgelopen eeuw is het aantal apparaten in huis flink toegenomen. Dat is enerzijds prettig en makkelijk, maar er kleeft ook een nadeel aan; een gevaar zelfs: straling. Uit steeds meer onderzoeken blijkt dat een teveel aan straling onze gezondheid negatief kan beïnvloeden.
De gevolgen hiervan kunnen zijn: slapeloosheid, ernstige vermoeidheid, concentratieproblemen, irritatie, onrust en/of overmatige stress.

» Lees verder

Praktische tips om cellulitis te lijf te gaan

Praktische tips om cellulitis te lijf te gaan

Hebben jullie dat ook, dames? Troost je, je bent niet de enige: naar het schijnt, hebben 9 van de 10 vrouwen last van cellulitis. In de winter zit alles keurig verstopt achter laagjes kleding, maar o, wee als het weer badpakken- en bikinitijd wordt, dan volgt de naakte waarheid. Een heftige confrontatie.

» Lees verder

Vegetarische slager!

Vegetarische slager!

Stel je eens voor: een slagerij waar ze geen vlees verkopen. Het klinkt bizar, maar het klopt echt! Onlangs is namelijk in Den Haag, op het Spui, de eerste vegetarische slagerij van ons land van start gegaan.

» Lees verder

Overgewicht is gedeeltelijk erfelijk

Overgewicht is gedeeltelijk erfelijk

Dat het voor de één moeilijker is om op gewicht te blijven dan voor een ander is bekend. Onderzoekers hebben nu ontdekt dat mensen die veel erfelijke factoren van hun ouders meegekregen hebben die van invloed zijn op gewicht, tussen de 7 tot 9 kilo meer kunnen wegen dan mensen die deze factoren niet geërfd hebben.

» Lees verder

HCG afslankkuur: weer een crashdieet

HCG afslankkuur: weer een crashdieet

HCG staat voor Humaan Chorion Gonadotrophine. Het is een hormoon dat van nature in het menselijk lichaam voorkomt. Het komt o.a. in de eerste vier maanden van de zwangerschap in grote hoeveelheden in het moederlijk bloed voor. Het wordt tevens gebruikt bij het verhelpen van mannelijke en vrouwelijke onvruchtbaarheid en bij de therapeutische remming van de groei van kankercellen en het HIV-virus. Sinds enkele jaren wordt HCG echter ook gebruikt voor afvallen.

» Lees verder

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.