Ayurveda

Ayurveda

Ayurveda betekent kennis van het leven. Andere namen die ervoor gebruikt worden, zijn hindoe-geneeskunde of Indiase geneeskunde. Ayurveda is een van de oudste gezondheidssystemen van de wereld, die veel mensen gebruiken. Het voorkómen van ziekten en het in stand houden van een goede gezondheid zijn bij ayurveda heel belangrijk.

» Lees verder

Edelsteentherapie

Edelsteentherapie

Vanouds zijn er mensen die geloven in de natuurlijke kracht van stenen. De kleur, samenstelling en vorm van de kristallen bepalen welke krachten een bepaalde edelsteen heeft.

» Lees verder

Emotionele Vrijheidstechnieken

Emotionele Vrijheidstechnieken

Energie-psychologie (EFT) is een verzamelnaam voor diverse methodes, zoals Emotional Freedom Techniques, Emotionele Vrijheidstechnieken, Emotioneel Evenwicht, en ongetwijfeld nog vele andere benamingen.

» Lees verder

Reflexologie

Reflexologie

Reflexologie ofwel reflexzonetherapie is een zogenaamde manuele therapie. Een eenvoudigere vorm hiervan werd duizenden jaren geleden ook al toegepast, o.a. in Azië, India en Egypte. Rond het einde van de 19e eeuw werd in de Verenigde Staten een modernere versie ontwikkeld.

» Lees verder

Shiatsu

Shiatsu

Shiatsu stamt oorspronkelijk uit Japan, maar is ook reeds duizenden jaren bekend in China. Een combinatie van deze twee inzichten resulteert in de methode die wij hier kennen.

» Lees verder

Ontgiften met het Omega Detox Systeem

Ontgiften met het Omega Detox Systeem

Gezonde voeding en een goede levenswijze zijn essentieel om je lichaam in goede staat te houden. Hierbij kan natuurlijk best wat hulp gebruikt worden. Het Omega Detox Systeem helpt je om afvalstoffen kwijt te raken.

» Lees verder

Reiki

Reiki

Reiki is een oude Japanse geneeswijze waarbij levensenergie wordt doorgegeven door middel van handoplegging. Er zijn verschillende methoden en stromingen binnen Reiki. Aan het eind van de negentiende eeuw ontwikkelde de Japanse Dr. Mikao Usui aan de hand van de vondst van oude boeddhistische geschriften het systeem dat thans bekend is in de Westerse wereld. Dit systeem is ook wel bekend als de "Usui Methode voor Natuurlijk Genezen", of the "Usui System of Natural Healing".

» Lees verder

Afvallen onder hypnose

Afvallen onder hypnose

De laatste jaren duikt het fenomeen gewichtsbeheersing met behulp van hypnose steeds meer op. Er zijn vast verschillende methodes, maar de methode die ik zelf ervaren heb, was heel aangenaam. Ik moet er niet aan denken om echt te “lijnen”; vind het vreselijk als ik dingen niet “mag” eten.

» Lees verder

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.