Weight Gainers

Weight Gainers

Weight Gainers producten die mensen die moeite hebben met aankomen, een handje helpen. Weight Gainers bevatten een perfecte combinatie van eiwitten en koolhydraten die voor gewichtstoename zorgen. Koolhydraten zorgen voor de energie om het lichaam te kunnen trainen. Eiwitten zetten deze trainingsarbeid om in spiermassa.

Aan weightgainers worden ook vaak vitaminen en branched chain aminozuren toegevoegd, welke helpen het product optimaal te laten functioneren.

De koolhydraten in de weight gainer hebben een lage glycemische waarde waardoor ze zorgen voor een constante en langdurige toevoer van voedingsstoffen naar de spieren. Deze voorkomen daarmee sterke wisselingen in de bloedsuikerspiegel en kunnen niet in vet worden omgezet.

Voordelen van weight gainers

  • Ze zorgen voor een snelle gewichtstoename (en dus spieropbouw).
  • Ze geven je langdurig kracht en energie.
  • Ze bevatten enkel koolhydraten met een zeer lage glycemische waarde.
  • Ze zorgen voor een langdurige toevoer van voedingsstoffen naar de spieren.
  • Je wordt er niet dik van.
  • Ze bevatten vaak voor het grootste deel whey eiwitten (de beste soort eiwitten).

Inname

Naast je dagelijkse maaltijden, moet je 2 tot 4 keer per dag (afhankelijk van de behoefte) ongeveer 80 gram weightgainer, opgelost in een halve liter water of melk, innemen.

Weight gainers bestellen

Goedkope en goede weight gainers kunt u bestellen op PerfectBody.nl.

Toegevoegd op: 17-03-2007 | Categorie: Fitness | Printversie

Reacties op dit artikel

dennis schreef:

ja weightgainer is oke maar ook hier gelt alle teveel aan calorieen kan je vet van worden dus ook van weightgainer om zwaarder te worden kweek je altijd wat overschot wat je erna weer afhaald door dieeten en dan zien wat je winst is kwa spiermassa

# 05/10/2007

Roy schreef:

dat klopt maar het is hoe je het gebruikt;)

# 22/10/2007

Jealousy schreef:

Als je een deftig voedingsschema gebruikt, afgesteld op je doel en je volgt het tot op de letter, heb je geen weightgainer nodig.

# 12/11/2007

ikkeuhhh schreef:

ik vind pilletjes en al die middelen maar stom je moet zelf afvallen volgens je eigen manier door sport en gezonder te eten dan heb je meer spieren ben je slanker ben je fitter en heb je ook nog is een veel betere conditie doe gwn wat je denkt dat het beste is maar neem zeker geen pilletjes het is maar 1 grote geldkloperij en sommige (stomme) mensen geloven daarin en dat vind ik echt dom

# 18/11/2007

piet schreef:

Dit middel is om aan te komen. niet om of te vallen. begin eerst met goed lezen voordat je mensen gaat haten peace

# 28/01/2008

jos schreef:

ja, precies. Ben ik dan een van de weinigen die graag wat meer aankomt? Ik heb een gigantisch snelle stofwisseling waardoor ik best dun lijk.

# 12/03/2008

kevin schreef:

he hallo nee jos je bent niet de enige hoor ik heb ook een snelle stofwisseling. maar met een weightgainer kom ik echt aan

# 17/04/2008

Rick schreef:

Er wordt vaak gezegd dat je gewoon meer moet eten, maar bij een (flink) aantal van ons werkt dat niet, omdat ons lichaam al dat voedsel niet kan verwerken. Weightgainers werken daarentegen wel, omdat die niet hoeven worden verteerd, maar direct worden opgenomen.

# 18/05/2008

Gianino schreef:

Ik ben nu 17 jaar en vind mezelf te mager ik denk dat ik dit middel ga gebruiken om wat aan te komen gecombineerd met 3 x in de week fitness zal dit werken ?

# 04/06/2008

Bennozz schreef:

als je voldoende en HARD traint, waarom niet.. zorg dat jevoeding evengoed in orde is. dan moet het goed komen, als je net begint met fitness dan gewoon goed eten en trainen!!

# 17/07/2008

Ric21 schreef:

3-4x p week trainen gecombineerd met REGELMATIG eten kan je ook al aardig wat bereiken. probeer i.p.v. 3 keer, 4 tot 6 eetmomenten per dag te nemen. Of het zal werken is per persoon verschillend. Elk persoon heeft een eigen energieverbruik, bij de een zal het energieverbuik dan ook hoger liggen dan bij de ander. Heb je een snelle stofwisseling dan heb je meer caloriën p dag nodig dan iemand met een langzame stofwisseling.

# 29/10/2008

Rico21 schreef:

3-4x p week trainen gecombineerd met REGELMATIG eten kan je ook al aardig wat bereiken. probeer i.p.v. 3 keer, 4 tot 6 eetmomenten per dag te nemen. Of het zal werken is per persoon verschillend. Elk persoon heeft een eigen energieverbruik, bij de een zal het energieverbuik dan ook hoger liggen dan bij de ander. Heb je een snelle stofwisseling dan heb je meer caloriën p dag nodig dan iemand met een langzame stofwisseling.

# 29/10/2008

girly schreef:

Hoi, Als je weightgainer wil gaan gebruiken, moet je dan per se gaan trainen of kan het ook alleen door dat te gebruiken en veel maaltijden per dag te eten?

# 23/11/2008

Iseud schreef:

Ja Girly, dat vraag ik mij ook af. Ikzelf kan ook moeilijk ,tot niet, aankomen en heb niet veel tijd om in de sportschool door te brengen. Mijn vraag is dus ook: Helpt het ook zonder sporten??

# 07/01/2009

Rick schreef:

Nee zonder trainen helpt het niet. Je zult wel in gewicht aankomen als je maar genoeg eet, maar dat is dan vetmassa en geen spier.

# 07/01/2009

ikke schreef:

als je weight gainer gebruikt en je sport niet, maar wil alleen maar dikker worden en niet gespierd, heeft het dan zin om dit te gebruiken???

# 23/01/2009

Erwin schreef:

Twinkelbell, weightgaier in combinatie met creatine gebruiken is super. Kijk weightgaier is ideaal als je aan wilt komen maar snel verbrand. Als je niet traint dan kom je aan in vetmassa. maar als je later weer gaat sporten dan kun je dat weer omzetten naar spriermassa. Hoe dan ook kom je aan. Bijvoorbeeld je verbrand 1750 calorieen op een dag. Dat betekend dat je met een shake 1200 calorieen (afhankelijk van merk) per keer binnen krijgt. Zeg dat je drie shakes per dag neemt. Dat is dan 3600 calorieen. Dus dat houd in dat je 1850 calorieen extra binnen krijgt dan je verbrand. Wat betekend dat je aankomt ! maar let wel op. Je moet goed kijken naar hoeveel calorieen je met je normale voeding binnen krijgt. Hierop moet je je gainer afstemmen. TE is nooit goed ;-) Enne iedere twee tot 2,5 uur een kleine portie eten. dus verdelen je maaltijden over 5 a 6 keer per dag. hierop je gainer afstemmen. Succes!

# 01/04/2009

Jason schreef:

ik heb net een besteld, er staat 2/4 keer per dag, maar op wanneer moet ik het innemen? na het eten of voor het eten of na het trainen ?

# 01/07/2009

Pietjan schreef:

haha

# 09/07/2009

robinho schreef:

ik gebruik sinds 3 weken weight gainer, sochtends , na trainen en savons.. ik woog eerst 73 kg. 1.87m lang.. nu rond de 78.. dus werkt goed :)

# 13/07/2009

Rosa schreef:

Ik heb ook pas bestelt,ik ben 19 jaar en weeg 48 kilo ik kom nooit een grammetje aan ik hoop dat het helpt en kan iemand een goede dieet lijst geven inclusief de weight gainer erin.en ik heb geen tijd om te sporten dus ben ook bang dat ik weer teveel ga aankomen.maar raak je die kilos weer snel kwijt als je ermee stopt?

# 23/08/2009

mitch schreef:

wat is de beste manier om aantekomen in gewicht omdat ik niet een van de dikste ben als je begrijpt wat ik bedoel. ik zou graag wat ideeen willen horen.

# 09/09/2009

sjaak schreef:

gewoon shakes 2x per dag nemen, 5, 6 x per dag eten . zorgen dat je nooit honger hebt. fitness zou er wel goed bij passen dan verander je het in spieren in plaats van vet. je komt er zeker van aan, maar het verfschilt per persoon

# 14/09/2009

Jacob schreef:

Ik ben 20 jaar 1,85 en ik gebruik nu 6 weken mammoet, ik woog voordat ik begon 71 kilo nu 6 weken verder 86. Het is een beetje uit de hand gelopen maar dat komt doordat ik maar 2 keer in de week fitness en niet eens zo intensief, ook neem ik 4 shakes per dag. Mja nu gwn hard traine en alles in spier omzette ;)

# 06/10/2009

Diablo schreef:

Hee. Ik wil misschien een weightgainer gaan gebruiken. Ben namelijk 190cm en 70 kg. De kilo's die erbij komen, worden die gewoon goed over je lichaam verspreid of slaat je lichaam het overtollige vet bv alleen op in je buik? Ik hoor het graag

# 11/10/2009

boki schreef:

jacob hoe heb je dat gedaan!

# 08/12/2009

robert schreef:

wat diablo zegt! dat wil ik ook weten! krijg je een egaal vetlaagje of een vette bierbuik? laat het horen!

# 11/01/2010

Sabala schreef:

Hallo, ik ben Sabala (22 jaar) en ik weeg ondanks mijn 1.83 slechts 57 kilo. Ik heb een heel scala aan methodes gebruikt om aan te komen, maar het werkte óf niet óf het vliegt er weer af als je het even niet meer trekt om gewoon onnatuurlijk veel naar binnen te werken. Ik wist al wel van het bestaan van WeightGainers, maar ik ben een beetje huiverig voor een potje waarvan je niet precies weet wat erin zit en die zoiets drastisch aan je lijf verandert, dat met een 'gewoon dieet' niet lukt. Mijn vraag is dus ook: Is het wel gezond voor het lijf, verantwoord enzo? Ik wil wel graag dikker worden, maar daardoor niet meteen een paar jaar eerder het loodje leggen hehe. Bij voorbaat dank =)

# 05/02/2010

paling schreef:

welke weightgainers gebruikte jullie eigenlijk ik zit nog erg te twijfelen... welke!

# 21/04/2010

DieEne schreef:

Hoi Ik wil dit ook gaan gebruiken, maar ben erg gevoelig voor ACNE. is dit dan wel een goed product voor mij ?

# 06/06/2010

miss schreef:

sinds een week gebruik ik de shake's en moet zeggen voel me er niet vervelend bij ... echt aankomen is er nog niet bij( eet genoeg maar sport niet) ... maar heb goeie hoop ... suc6 iedereen !

# 04/08/2010

Frenk schreef:

Beste Jacob, sorry dat ik je droom kapot pop maar vetmassa omzetten in spiermassa is hetzelfde als van appels peren maken(ONMOGELIJK) aangezien vetmassa een hele andere celconstructie heeft als spiermassa. het lichaam werkt one way.. en dat is dat het wel mogelijk is om van spiermassa vetmassa te maken maar het is niet mogelijk om van vetmassa spiermassa te maken...

# 18/08/2010

Theo schreef:

VET wordt weldegelijk gebruikt!!! om spieren te kweken er zitten namelijk voedingsstoffen in VET die je nodig hebt om spieren te kweken. Dus als je geen vet hebt is het verstandig om eerst wat VET te kweken. Doe je dit niet dan moeten de stoffen ergens anders uitgehaald worden. Die stoffen zitten ook in je spieren dus dan ga je trainen maar eigenlijk kweek je niet maar verbruik je de stoffen die reeds in je spieren zitten. VET Kan geen Spier worden Spieren gaan groeien door de stoffen die in VET zitten. Al met al heeft Frenk gelijk als je echt bedoeld VET word Spier NEE DUS!!!

# 28/08/2010

tom schreef:

als je niet vet bent kan je tog wel spieren kweken ?

# 06/09/2010

SOEF schreef:

Tom tuurlijk wel

# 17/09/2010

jens schreef:

hallo ik heb mass gainer gekocht en train al paar weken maar ik heb maar dunne benen helpt mass gainer ook je benen te verzwaren?

# 31/10/2010

jens schreef:

verzwaren je benen ook mee van mass gainer

# 31/10/2010

palinglcw schreef:

hey jens ga squats doen ik kwam daar 7kg mee aan binnen een paar maanden tijd en ik ben een ecto. wel in combinatie met shakes en 30kg gewicht barbel.

# 22/11/2010

renato schreef:

ik zelf gebruik mutant mass van body en fitshop lekker spul goed te mixen en werkt ook goed geen onnodige suikers en vetten als het teveel op je buik gaat zitten minder weight gainer gebruiken maar wel vaker dus stel normaal neem je 3 scheppen 2 keer op een dag doe je nu 2 scheppen 3 keer per dag of anderhalf even zelf uittesten

# 04/03/2011

Florian schreef:

heeft iemand ook ervaring met Mammoth, van body store ? ben nu 1,85 en 60 kilo (16 jaar oud ) dus aardig ecto... en wil graag aankomen, fitness 3x per week. zal die mammoth wheight gainer gaan helpen ?

# 12/03/2011

Silvio schreef:

Ik eet nu zo'n 4000-4500 kcal per dag en kom op deze manier redelijk snel aan (icm whey, crea). Kan ik met mijzelf met een weight gainer een tijdelijk boost geven (doel 73kg>80) en na een periode van 2/3 maand weight gainer verwachten dat ik op dit gewicht zal blijven?

# 12/03/2011

henk schreef:

wat gebeurt er met je cholesterol als je weight gainers/mutant mass gebruikt maar niet echt hard traint?

# 04/04/2011

Bobster schreef:

Dat is een hele goeie henk. Ik gebruik ook weightgainer zonder intensief te sporten (2x p. week krachttraining, geen cardio) ivm. aandoening aan mijn schildklier waardoor die hyperactief werkt. Ben na half jaar weightgainer 10kg aangekomen maar zit nog niet op een gezond gewicht. (20jr/1.80m/62kg) Ben nu ook welleens benieuwd of dit eigelijk wel zo goed is om zo EXTREEM veel kcal naar binnen te werken, dag in, dag uit.. En dan nog niet te praten over de rest dat in Weightgainers zit.

# 14/04/2011

Erik schreef:

Ik ben bijna 18 jaar, 1,90m en maar 64 kg. Ik ben al 2 jaar aan het fitnessen voor massa maar bouw bijna niets op. Zijn weight gainers dan een goede manier om het te stimuleren?

# 17/04/2011

@ erik schreef:

ligt eraan hoevaak je per week sport en hoe je voeding nu is

# 18/05/2011

Pim schreef:

ik ben nu 18, 1.85 m en weeg 66 kilo ik doe spiertrainingen 4 a 5 keer per week voedingsschema: 6 boterhammen met kipfilet volle melk gemiddeld half glas per dag(heb niet altijd melk in huis) 1 banaan per dag soms magere kwark en na trainen proteine (eiwit) shake met normaal 80 gram eiwit per dosering en normaal avondeten met familie groente aardappels vlees of pasta ik heb dus een snelle stofwisseling dus ik wou er ook nog weightgainers bijnemen 1tje s' ochtends en 1tje s'avonds.1. is mijn voedingsschema goed genoeg om weightgainers erbij te nemen? 2. en als ik op het juiste gewicht zit moet ik dan alsnog de gainer gebruiken of niet?

# 18/05/2011

marcel schreef:

Een goede tip voor alle krachtsporters en fitnessers... Ik zie elke dag weer mensen verkeerd trainen namelijk. Doe je oefeningen RUSTIG en GOED... Teveel mensen trainen met teveel gewicht waardoor ze hun oefeningen niet goed meer uitgevoerd kunnen krijgen! Beetje jammer,omdat je tenslotte de motivatie en tijd neemt om naar de sportschool te komen en er uiteindelijk niks mee opschiet op deze manier.

# 05/06/2011

marcel schreef:

Met goed trainen bedoel ik: Pas het gewicht aan zodat je de oefeningen VOLLEDIG kan uitvoeren,dus niet half en met je rug mee gaan werken om toch maar het gewicht te kunnen duwen/trekken. Kijk desnoods in de spiegel om te zien wat je aan het doen bent indien mogelijk.

# 05/06/2011

marcel schreef:

Voor de mensen die weightgainers gebruiken,een veel goedkoper alternatief is Havermout (met melk) Neem een flinke bak met havermout,eventueel 2-3 keer per dag.

# 05/06/2011

marcel schreef:

500 gr Havermout kost ongeveer 0,23ct (Euroshopper of ander eigen merk vd supermarkt) Quaker is natuurlijk ook goed als je perse meer geld wil uitgeven voor exact hetzelfde product ;-)

# 05/06/2011

Marc schreef:

Havermout is inderdaad heel goed. Boekweit is ook erg goed, deze granen zitten in BAMBIX en paarden/veevoer LOL

# 15/08/2011

Andiss schreef:

Is het ook mogelijk om spiermassa te kweken zonder te veel kcal ? Bijvoorbeeld met een dieet ? Ik heb zelf dit goedje niet nodig omdat ik een langzame stfwisseling heb. Ik wil liever wat kilotjes (vet) kwijt maar toch spiermassavkweken. Iemand suggesties ?

# 12/10/2011

Remco0223 schreef:

7:00 250 ml magere yoghurt of afwisselend 100 gram brinta 50 gr muesli of afwisselend havervlokken 1 glas sinaasappelsap 30 gr eiwitpoeder (whey) 10:00 2 volkoren boterhammen met planta boter 50 gr kipfilet 50 gr kalkoen 100 gr kwark 13:00 4 volkoren boterhammen met planta boter 1 bakje tonijn (200 gr) met schijfjes ananas en ketchup 10 gram olijfolie 1 appel 15:30 100 gram kwark Banaan 17:00 Training 18:00 250 ml magere melk 60 gram eiwitpoeder 30 gram lijnzaad 19:00 200 gram groente naar keuze 125 gram gekookte rijst of afwisselend pasta 150 gram aardappelen Bakolie 2 glazen sinaasappelsap 22:00 100 ml magere melk 30 gram eiwitpoeder Totaal eiwitten : 220 gram Totaal koolhydraten : 380 gram Totaal vetten : 65 gram Boemmm ETEN NU!!!!

# 17/05/2013

gul schreef:

ik heb weigt gainer besteld en gebruik hem 3 dagen moest steeds naar de wc 1 -2 dag nu wat minder ik weeg nu 46 wil 55 wegen na hoelang krijg je kilos bij dan

# 13/02/2012

felipe schreef:

ik woog 64 kilo en ben 1.80 ik train nu 3 weken 2uur x5 dagen per week ik neem multi max vitaminen (de tuinen) 1 piletje per dag , 2 maal weight gainer 2 maal whey isolaat en 2 maal creatine weeg nu 72 en heb betere eetlust ben breder geen buik en ben heel tevreden

# 17/06/2012

henk schreef:

hallo

# 22/07/2014

asje schreef:

Werkt weight gainer wel goed?

# 21/04/2015

Peplo schreef:

Gewoon gezond eten en drinken. Meer heb je niet nodig.

# 05/09/2015

bianca schreef:

Hallo ik heb ondergewicht en wil eigenlijk aankomen jaren mee bezig al 3 kinderen gehad en niks blijft eraan is dit hier goed voor om aan te komen? Ik sport niet (geen tijd voor) fiets wel elke da AG en komt het alleen aan op 1 plek of verschillende? Alvast bedankt

# 18/12/2016

Reactie toevoegen

Geef de uitkomst van de onderstaande som:

(in cijfers)

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.