Dianabol - de grootvader van de anabole steroïden

Dianabol - de grootvader van de anabole steroïden

Rond de jaren ’50 werden in Rusland middelen gebruikt waarmee de spiermassa van de gebruikers enorm toenam. Na een tip van een Russische collega ontwikkelde de Amerikaanse arts John Ziegler dianabol (officiële naam: methandrostenolone). Dianabol zorgt voor een enorme kracht- en massatoename. Het gebruik van dianabol brengt echter wel schadelijke effecten met zich mee. In dit artikel meer over de grootvader van de anabole steroïden.

Gebruik

Mannelijke krachtsporters gebruiken dianabol in doseringen van gemiddeld 20 - 50 mg per dag. Vrouwelijke sporters kunnen al volstaan met 5 - 10 mg per dag. De halfwaardetijd van dianabol bedraagt echter 3 - 6 uur, waardoor het verstandig is de dosering te verspreiden over de dag. Dianabol bestaat zowel in orale als injecteerbare vorm. De orale vorm wordt het meest gebruikt. Gewichtstoenamen van 1 tot 2 kg per week zijn normaal bij het gebruik van dianabol.

Sommige bodybuilders bouwen hun dianabolkuur langzaam op. Volgens velen is deze methoden achterhaald. Daarom wordt tegenwoordig ook wel een schema met een constante dosering gebruikt (bijv.  6 weken lang 25mg per dag).

Nadelen

Aan dianabol is een zogenaamde 17α-groep toegevoegd waardoor het niet meteen door de lever wordt afgebroken. Een groot nadeel van dianabol is hierdoor dat het de lever sterk belast en beschadigt. Injecteerbare steroïden hebben dit nadeel niet.

Andere nadelen van dianabol zijn o.a. de enorme waterretentie (vochtopslag in het lichaam), kans op gynaecomastie (borstvorming bij mannen), acne, haaruitval en roid rage (enorme agressiviteit). Deze verschijnselen treden bij doseringen tot 30 mg/dag vrijwel niet op. Gebruik dianabol nooit langer dan 8 weken!

Je doet aan krachttraining om er fysiek beter van te worden. Daarom moet je wat mij betreft helemaal geen steroïden gebruiken. Je schaadt er tenslotte je lichaam mee.

Stacks

Veel beginners doen een dianabol only kuur (dbol only). Dit is uiterst onverstandig. Dianabol is een van de schadelijkste steroïden en je raakt na de kuur je gewonnen massa ook weer snel kwijt (voornamelijk door de vochtopslag). Veel bodybuilders gebruiken dianabol daarom in combinatie met andere steroïden zoals deca durabolin of sustanon. Deze combinaties worden stacks genoemd.

Nakuur

Als je de gewonnen massa wilt behouden, is het verstandig een nakuur te doen. Hiervoor worden vaak nolvadex en clomid voor gebruikt. Je kunt ook creatine in je nakuur gebruiken zodat je je kracht enigszins behoudt.

Dianabol kopen

Zowel het gebruik van dianabol als het verkopen ervan zijn verboden in Nederland en vele andere landen. Ik mag je hier dus ook niet vertellen waar je dianabol kunt kopen.

Via internet bestellen is onverstandig, omdat je een grote kans loopt vervalsingen te krijgen of het pakje wordt onderschept door de douane. De beste manier om aan dianabol te komen, is rondvragen in de sportschool bij mensen die het gebruiken.

Bekende merken zijn Naposim, Axiolabs, British Dragon en British dispensary.

Toegevoegd op: 21-02-2008 | Categorie: Fitness | Printversie

Reacties op dit artikel

cor schreef:

wie wil mij vertellen welke site ik echte annebolen kan bestellen,,,,,,,dusECHTE ANNEBOLEN,,WIE HELPT MIJ.

# 07/08/2013

henk schreef:

Ik heb ooit een dbol only kuur gedaan. Ik heb daar 10 kg mee gewonnen. Uiteindelijk heb ik er 5 kg van overgehouden. Ik vond het wel de moeite waard, maar volgende keer doe ik een stack met testo en deca.

# 22/11/2008

maurice schreef:

Gasten........ Weet waar je aan begint. Ik was 16 bij mijn eerste kuur. Nu ben ik 25 en ga ik mijn 2de kuur doen. In de tussen tijd heb ik normaal getraind met goede voeding en veel trainen. ZOals jullie hier reageren lijkt het alsof jullie even willen groeien en klaar. Maar het is een levenstijl. Of je begint eerst een paar jaar goed en gezond te trainen en dan een kuur of doe gewoon niets.

# 10/01/2013

boeiend schreef:

Ik Ben nrt 18 en train Al 3 jaar 4 x per week begon mrt ern slank postuur dus gebruiktr 3x p dag een mass gainer van dynamatize en Elke dag 3 creatine pillen 6 weken Lang Geen idee hoe anabole werken maar Ik zelf Ben van 62 kg naar nu 73 kg gegaan geen geweldige extreme boeking maar Ik werdt er veel sterker van Als.je zo Jong bent Als Ik en hier de voor en na delen leest denk dan nog.eens goed na Ik overwoog anabolen ook wel even maar de natuurlijk gerainde spier blijft zolang je de juiste voeding en training vol houdt en bij anabole verlies je weer waardoor mij de neiging naar terug groei groter maakt verbeter me Als Ik het mis heb maar Alleen Dr meer ervaren sporters zouden inderdaad allee. Gebruik moeten maken van dit spul Alleen dat zal ook het optimale resultaat opleveren

# 30/07/2013

margaret schreef:

Ik vind het zeer onverstandig om te gebruiken. Het geeft schade aan lichaam maar ook aan de geest! Er lopen helaas al genoeg mafkezen op deze aardbol en elk persoon extra( d.m.v.steroiden o.i.d.) is er 1 te veel.

# 00/00/0000

Prrr schreef:

Ik ben 30 jr en word maar niet dikker alles geprobeert em me ook laten onderzoeken in het ziekenhuis. Zo gezond als een vis nou heeft de arts verteld dat anabole je gewichtstoename geven maar ja wat hou ik aan gewicht extra over na een kuur. Ik train al een jaar en heb een goede voedingschema van een dieetist. Kan iemand hier wat over vertellen

# 27/07/2013

jay schreef:

onzin, heb je zeker ergens op internet gelezen , met 25mg per dag 6 weken lang is niks ergs aan, mensen maken er zo'n ramp van.

# 28/04/2009

john schreef:

hoe zit het met je voeding het geklets over kg gewonnen massa staat op losse schroeven als je geen voedingsschema erbij opstelt

# 06/05/2009

Mark schreef:

Mijn eerste 2 kuurtjes waren dianabol only kuurtjes 8 wkn lang volgens het pyramide systeem. Kwam van beide keren 8kg aan waarvan ik er van beide keren 6kg aan overhield. De kunst is om na de kuur gewoon keihard door te blijven trainen ondanks dat je jezelf er na de kuur vaak een tijdje minder goed voelt dan tijdens.

# 16/06/2009

jeffrey schreef:

mijn kuur bestond uit testosteron deca en dianabol 12 kilo tjes erbij

# 29/06/2009

Jack schreef:

Ik ben 17 jaar oud.. ik kan het morgen bestellen als ik wil. En ik wil het ook heel graag! Ik train nu een half jaar.. 4x in de week. Ik wil na de vakantie er mee gaan beginnen. Met Dianabol mijn nakuur word nolvadex en clomid. Ik wil dit gewoon 1x proberen. Dit zal toch geen last kunnen bij mij? Als ik het normaal volgends de regels gebruik en de nakuur ook doe EN daarna gewoon keihard door train? Ik wil hier graag andwoord op?

# 07/07/2009

Seb schreef:

Wacht er nog een paar jaartjes mee. Zeker als je zo jong bent is het schadelijk voor je lever en hormoonhuishouding. Buiten dat om ga je op die leeftijd waarschijnlijk enorm de patser uit lopen hangen aangezien je testosteron ook nog omhoog gaat schieten. Alleen nog een tribal en wit hemdje nodig.

# 10/07/2009

Jack schreef:

Bij die Dianabole krijgen we ook een lever reiniger erbij. Maja ik moet er gewoon echt nog even mee wachten kwa leeftijd. En hoe lang zou ik nog moete wachten dan om ze minst? Ik kan er niet op wachten totdat ik 21 ben.

# 11/07/2009

glennis schreef:

ik zou graag dianabol ene keer willen gebruiken, dus zo'n kuur. maar zou dat schadelikkl zijn voor mijn gezondheid al? en hoeveel is de prijs normaal voor 300 pillen?

# 15/07/2009

bart schreef:

waar kan ik dat kopen dan

# 11/09/2009

geert schreef:

je hoord er veel van wat het doet aan je spieren die jeonder kontrole hebt wat doet het met die ader spieren b v hart

# 04/10/2009

Glenn schreef:

... "brengt schade aan"... doet dit doet dat... allemaal mee akkoord !! Maar wie dit VERSTANDIG gebruikt zijn mensen die met hun lichaam bezig zijn en dus degelijk aan sport doen. Nog heel veel andere dingen schaden ook, en dat wordt nooit vernoemd.. ROKEN, DRANK, DRUGS.. en die dingen worden meestal niet door sporters gedaan.. EN BELANGERIJK !!!! de kuurtjes zijn af en toe een paar weken, die andere dingen gebeuren LEVENSLANG !!!! So what ? Ben geen voorstander maar ook niet tegen.. overal wordt gezegd dat roken de gezondheid schaadt en veel meer mensen roken dan mensen die kuren.. Of niet ??

# 05/10/2009

Glenn schreef:

Hard trainen en je voeding in de gaten houden moet je zoiezo doen.. Niets gaat vanzelf. (maar dat beweren tegenstanders meestal wel) ...

# 05/10/2009

ken schreef:

mensen , mensen, mensen ik zie hier allemaal rare opmerkingen en statements . Maar het ergste is nog dat er mensen een mening hebben die nog nooit met deze middelen in aanraking zijn geweest of hebben gebruikt , jammer . ik zou willen zeggen dit is hetzelfde type wat een hond koopt en er later niet mee om kan gaan . mensen die er goed mee omgaan worden gestraft om dit type . zorg dat je je info op orde hebt . en voor dat jochie dat niet kan wachten totdat ie volwassen is zeg ik gewoon doe maar dan heb je over 10 jaar de nadelen . leer eerst op te bouwen zonder die dingen je zit nog volop in je groei maak daar gebruik van . al dat gezeik wel gezond niet gezond , hou het lekker bij je antirook campagne en laat mensen die weten wat ze doen , gewoon lekker doen wat ze willen .

# 21/10/2009

Pieter schreef:

Ik train nu ongeveer 2 jaar gemiddeld 3/4 keer per week. Ik zou graag met een kuurtje willen beginnen, een lichte kuur. Heeft er iemand advies met wat voor kuur ik het beste kan beginnen, oraal of injecteren? Daarnaast lijkt het me ook verstandig om een nakuur te doen, volstaat creatine hierbij??? Alvast bedankt voor de reactie

# 29/10/2009

Jim schreef:

Hallo ik ben 19 jaar en rond de 45kg ik wil snel een wat betere bouw krijgen en zit te denken aan een korte kuur en veel trainen. Nam voorheen supermass shakes en ging 4x per week naar de sportschool maar ik werd maar niet groter. Dit was een periode van 6-7 maanden. Sinds dien train ik niet meer iemand nog goed advies ?

# 03/12/2012

onbekend schreef:

ik gabruik dianabol maar train niet ik wil bijkomen met me spieren kan dat?

# 05/11/2009

deKale schreef:

Hahahjah sommige mensen zijn echt vet dom...!! Zo triest dat ik hier moet reageren.... De keuze over wel/niet gebruik is ieder voor zich en de reden ook...!! Wil je groeien is ja voeding en vocht het belangrijkste, buiten alles dat je per dag u, heb je nog minimaal 3liter puur kraan of bronwater nodig.... Dan heb je per dag 5000/6000kcal+ nodig, train je op massa en kracht zoveel mogelijk calorien naar binnen werken, een hoge mate aan vitamines, etc... Iedereen praat over eiwitten, maar je hebt ook een zo hoog mogelijke inname van KOOLHYDRATEN nodig...!!! Veel vlees, veel eieren, groentes, pastas, granen, iedereen kent de lijst van wat een mens nodig heeft van school....... 2000kcal p.d. maar je moet 3 als het kan 4 x zoveel hebben, dus om te beginnen moet je dus ook zoveel x meer eten en idrinken verdeeld over de dag.... Veel rund kip vis, liefst ook nog alle drie op zelfde dag en als het kan vaker dan1x p.d.alle 3....!!! Er had hier iemand een rekensommetje over ei gebruik, zoveel eieren en dan 2 dooiers... Je hebt zowiezo elke dag minimaal 2 dooiers NODIG plus de eiwit van die dooiers... Hahah In het eigeel (de dooier) zitten juist de meest eiwitten en deze eiwitten zijn veel geconcentreerder en beter opneembaar door je lichaam dan het eiwit... Het is dus ook bewezen dat het niet slecht voor je is, maar juist goed voor je.... Niet gesproken over de vieze eierlucht,.maar je kanzoveel eidooiers en eieren naar binnen duwen als wilt.... Bij eiwit, eet je alleen eiwit, bij dooiers eet je behalve geconcentreerdere eiwitten ook nog andere voedingsstoffen...........!!!!!!!!!!!!!! Iemand hier zei dat ons lichaam maximaal 50 eiwit per 3 kon opnemen en je daarom iedere 3 uur moet eten... Dit klopt half... Van de opname klopt inderdaad, maar je lichaam mag eigenlijk niet zonder raken !!! Je moet echt iedere 2 uur eten en dat is niet alleen voor de eiwitopname, maar ook voor de koolhydraten... Als je voor dit dieet genoeg geld hebt dan heb je een skin bursting diet.... Zoals een vriend van mij het noemt, DE BROOD EN BOTER KUUR !!!! Hierbij pak je bij je ontbijt een timereleased weightgainer, na je training iets voor spierherstel en opbouw, zoals gewone proteineshake, creatine en aminozuren en voordat je gaat slapen drink je nog een massgainer.... Je bouwt calorien op dus je moet verder over de dag zoveel mogelijk calorien besparen, sommige zien het als lui, maar probeer te lopen als je rent, probeer te zitten als staat, ga er eventueel bij liggen en heb je de mogelijkheid om te slapen, doe dit dan zo lang mogelijk.... Rust zoveel mogelijk.... Training en cardio.... oefeningen van Setjes van 3x 10 herhaling heeft geen zin, dat is fitness, om fit te zijn en goed uit te zien...!!! Maar we willen beestachtig zijn, breder, sterker en breder en sterker en meer en meer... Dat kan alleen als je op kracht traint en iedere training je grenzen probeert te verleggen, schreeuw, grom, maar dat gewicht moet omhoog, kan alleen als je je boos maakt als het je net niet lukt.... Geen setjes maar opbouwen... Welke oefening je ook doet, isoleer de spier die je traint, dus bijvoorbeeld een biceps oefening, doe je niet met je rug en zo, dus houd je lichaam, stil, recht en train het spier(deel) waarvoor de oefening bedoeld is..... Deze is voor Sam die niet weet wanneer die welke spiergroep moet trainen..... Spieren hebben 48 uur rust nodig, dus probeer op vaste tijden te trainen.... Ene dag duw je alles van je af !! Dat is borst (heeft onderkant-wijd, midden en binnen, midden-wijd, midden en binnen, bovenkant-wijd, midden en binnen), schouders, triceps...!!! Voor de leek triceps is niet 1 spier maar 3... Andere dag trek je alles naar je toe !! Dit is vleugels, rug, trapezius/nek en biceps.....!!! Biceps is niet 1 spier maar 2... Goed je gaat dus opbouwen, in plaats van 3 setjes van 10herhaling met rust en uren sportschool.... Maakt niet uit welke oefening je doet voor welke spier, maar de definitie is je begint met licht gewicht 14 herhalingen, dan doe je verhogen en 2 herhalingen minder en kijk je tot welk gewicht je kan komen tot je uiteindelijk maar 2 herhalingen doet, als dat lukt, verhogen, 2x gelukt weer verhogen tot je maar 1x lukt of helemaal niet, grommen mag... Dit gewicht is jou doel, je traint om die 2x omhoog te krijgen, dat gaat snel lukken, want ik weet zeker dat mensen die van fitness naar kracht trainen gaan, na 8 of 6 herhalingen al niet meer kunnen verhogen en dat is het eerste doel.... Tot 2 herhaling komen.... Dan 2x kijken welk gewicht je niet lukt wat volgende x moet.........!!!!! Voorbeeld je doet gewoon simpele dumbellift met draai voor biceps... Begin met 8 kilo van 14 herhalingen, dan 10kilo van 12 herhalingen, 12kilo van 10 herhalingen, 14kilo 8x, 16kilo 6x, 18kilo 4x, 20kilo 2x, 22 2x, 24 2x, 26 2x, kijken hoe sterk je bent... Heb je max bereikt ? Je begon met 8k, 2k te verhogen. Dus je trekt 2k van begingewicht, dusbje pakt 6kilo dumbels en doet deze zo langzaam mogelijk en perfect geisoleerd 16 tot als het lukt 20 herhalingen.... Denk je nu hahah 6 kilo is echt licht ??? Pijn krijg je al bij herhaling 8 of 10, maar deze herhalingen moet je doen ook al doet het pijn....!!! Je hebt net 26kilo getild en nu lukt 6 je niet ??? Kom op pussy, drive yourselve to the limit....!!! Nu ben je klaar met deze oefening, maar nog niet klaar met de spiergroep.... Kies voor iedere spier die je traint 3 oefeninen, die je zoals hierboven beschreven herhaalt, zodat je alle spierdelen van de spiergroep geisoleerd hebt getraind en dus klaar bent met deze spier....op naar de volgende spier met 3 oefeningen....!! Neem niet te veel rust....!! Door Knallen, maar let wel dat je niet omvalt he.... Dit is insane power training...!!!! Doe dit niet langer dan 45 minuten, maar doe dit wel zo intensief mogelijk.... Dit is meteen cardio... 5 minuten uitlopen op de loopband, 10 minuten buik, zijbuik, onderrug.... Uitlopen is belangrijk.... 10 minuten buik, zij, onderrug (niet op apparaat, gewoon crunches en situps en zo moet je iedere dag doen, anders krijg je dikke pens en een spekrug...!!! Douchen, afschakelen, evt sauna erna, zonnebankje is helemaal perfect, dit voor bloedsomloop en vrijkomen van bepaalde vitamines en hormonen en shit.....!!! Dan hebben we het nog niet over KUREN gehad....!! Als je deze insane power training een jaar kan volhouden, (alleen op zondag rust en benen doe je 2 x per week bij de andere trainingen en doe je max 20 minute boven je 45 minuten), geloof me dat je dan op je toppunt bent en droog en uitermate ziekelijk sterk....!! Sterker word je nog maar groeien gaat langzamer tot je op gewicht blijft hangen of schommelen....!!! Als je dan gaat kuren............ Zal ik jullie dat eens in de oren knopen..... Losse kuurtjes hebben geen zin, is leuk voor de wijven in de zomer.... Het heeft zeker geen zin als je bijvoorbeeld een -only 8 weken kuur doet, waar je 4 weken opbouwt en 4 weken afbouwt.... Dat doe je dan ook met je lichaam, met je spieren, je bouwt op en je bouwt af.....!!! Kom niet praten over 12 kilo bijkomen, 8 behouden en shit....!! Want op deze.manier val je zowiezo 80% terug.... Want je bent daarna gewoon op het gewicht dat je vantevoren zat en dat is ook niet goed voor je ballen, zeker zonder nakuur.... Na kuur is ook voor je prostaat weer op te starten en zo (geweldige sex tijdens na kuur, ahahah)...! Zoals ook op deze site staat, hou het op 30mg dbol, als je al een only doet, begin een week dagelijks met 10, 2de 20, 3de week 30 en dit hou je aan...!! Pak daarna nakuur....!! Goeie kuur, met heftig gruwelijke resultaten met zeker 80% behouden van je kuur.........??? Houd je aan al het bovenste, opbouwen is opbouwen en dat kan je opbouwen,..... Afbouwen doe je jezelf aan hahhaja.. DE KUUR -->. 200st Dianabol....week 1 dagelijks 1, week 2 dagelijks 2, week 3 dagelijks 3 en 3 aanhouden tot het op is.... Is 8 weken...!! Op de helft dus na de 4de week, start je tegelijkertijd deca en sus op....!!! 20ml superDeca en 20 ml supersus..... 2x per week 1ml deca+1ml sus samen optrekken en gewoon in je bil shotten zodat langzaam opgenomen wordt, dit doe je 20weken.... Hier ben je dus al 24 weken bezig.... En op de dag dat eigenlijk week 25 begint, pak je 12 weken Stromba (winstrol stanozolol) en deze doe je meteen 2x 2ml per week 12 weken lang....!!! Nu ben je klaar met een kuur van 36 weken (zolang als een zwangerschap) en kan je gaan nakuren met Prignyl injectie....!!! Nu kan je voor nog meer beestachtigheid, 6 weken wachten na de nakuur en dan pak je nog 200st.diananol en flesje 10ml DRIVE..... Diana weer beginnen 1 week 1 p.d. 2de week 2p.d. en vanaf week 3 tot de kuur op is 3 p.d. Drive opstarten op de helft van de 1ste week diana nu en dit doe je gewoon 1x per week 1ml voor 10weken, laatste 2weken is diana op, als drive op is weer nakuren in combi met creatines, glutamines, aminoz en gainers.... Ik denk dat je jezelf nu halfo hebt verdubbeld in massa en aan deze massa zal niet veel veranderen met maar terug val van max 20% terwijl je bijna bent verdubbeld....!!!!!!! Goed jongens....??? Adiejeh wah....!!!

# 12/10/2012

huki schreef:

dianabol rules 12 kilo erbij bankdruk 160 deathlift 230

# 12/11/2009

gilles schreef:

hahahah wat is dat nu , ge gebruikt dianabol maar ge traint nie , maar met wat zijn we bezig

# 17/11/2009

jp schreef:

ik wel naposim diamabol kopen kan dat bij juli dank u

# 28/11/2009

maa schreef:

js js

# 08/12/2009

Bernardo schreef:

Train nu ongeveer een jaar en weeg 79kg. Heb rond de 8.6% vet, 19j en meet 1.73m. Het eerste wat je je moet afvragen is niet waar ik dianabol kan halen, want dat is online overal verkrijgbaar, nee je moet de vraag stellen: waar kan ik een goede eetschema halen. Begin daarmee, samen met een degelijke eiwitshake en je bent vertrokken. Bodybuilding is eerst je karakter trainen daarna komt de rest. Heb je nu geen karakter om 2j natuur te trainen, dan heb je het karakter niet eens om erna met anabolen te trainen.

# 06/01/2010

Martijn schreef:

je hart is wel een spier, deze heeft geen last van Dbol. Je verstand zal er ook geen last van krijgen, je moet alleen wel "verstandig" omgaan met kuren, niet te veel stapelen en nooit teveel per dag nemen. Meest belangerijkste is, Hard TRAINEN en eiwit, geen drank gebruiken, je lever krijgt al genoeg te verstouwen..... Volg deze tip en er is niets aan de hand. Succes allemaal

# 23/02/2010

oki schreef:

weet iemand hoeveel mg dianobol per dag moet nemen alvast bedakt.

# 09/03/2010

D schreef:

ben donderdag begonnen met 30mg per dag bouw m nou zo op wk1 3p dag wk 2 4p dag wk3 4 p dag wk4 5p dag wk6 4 p dag wk7 3p dag en dan ben ik klaar het is ook amar eenmalig want ik wou het nooit maar kom geen spiermassa meer aan word alleen maar droger dus hoop hier wat resultaat mee te boeken haha

# 13/03/2010

dude schreef:

ik wil afvallen met anabolen kan dat..versneld afvallen.. als eenmaligekuur..

# 27/03/2010

felix schreef:

waar kun je ze kopenn??

# 27/03/2010

kevin schreef:

je kunt ze bij mij kopen

# 29/03/2010

groesbeek schreef:

zeker helpt het heel goed ben 8kg bijgekome en 7kg van gehoude mijn nakuur heb ik creatine gebruikt en niks aan t handje!!!!

# 31/03/2010

Stefan schreef:

Wat een reacties hier zeg...bv, afvallen met dianabol haha. Fokking mongols.

# 05/04/2010

Mike schreef:

Zit nu op dag 4 van me kuur dianabol. Gaat perfect een vriend van mij is over 5 dagen klaar, ziet er echt beestelijk uit

# 08/04/2010

Luuk schreef:

Ik raad het gebruik van dianabol af, het is een hele agressieve soort die je lever erg aantast. Velen zeggen ook dat het product absoluut niet langer dan 6 weken gebruikt mag worden omdat het anders gewoon te veel van je organen eist. 1/3e van de gewonnen massa is vocht. Dit raak je dus zowie zo kwijt. En dan is nog maar de vraag wat je op een termijn van 3 maanden echt zult overhouden. Mensen zijn geneigd om snel naar de anabolen te grijpen maar zonder een dergelijke basis van minimaal 3 jaar intensieve training een passend voeddingschema en een minimale leeftijd van 21 jaar geef ik jullie geen enkele kans van slagen.

# 14/04/2010

sjonnie schreef:

Stelletje noobs!!! lees je in vredesnaam eerst eens in de materie!! D-boll is en blijft gewoon een waardeloze kuur als enig middel, Voor iedereen die wil beginnen met AS raad ik aan om te beginnen met 500mg test enanthaat per week inject. DAT is een goeie beginnerskuur!! dianabol is alleen geschikt als kickstart bij een kuur voor gevorderde geb ruikers of als bridge , wederom bij gevorderden!! Wakker worden jongens! het slaat nergens op om in 6 weken 8 kilo vocht en spek aan te komen en er stoer bij te lopen op kreta en na de vakantie alles weer kwijt te zijn.. Stelletje beach boys haha

# 19/04/2010

marcel schreef:

Ik ga een dbol kuurtje doen met 100 pillen. Is opbouwen het best? Ik had dit in gedachte 5 dagen 1 pil 5 dagen 2 pillen 5 dagen 3 pillen 10 dagen 4 pillen 5 dagen 3 pillen 5 dagen 2 pillen 5 dagen 1 pil Sommigen zeggen dat 30 mg constant beter is voor de kracht opbouw Maar opbouwen beter voor de lever is, Wat vinden jullie?

# 26/04/2010

sjonnie schreef:

opbouwen is achterhaald, en een kuurtje op 100 pillen slaat nergens op.... gewoon 6 weken op 30 mg per dag of 40mg.... en prik er nou gewoon testosteron bij en pas DAN heb je een kuur... succes

# 26/04/2010

marcel schreef:

thanks. Ik train nu ruim 10 jaar en was gewoon benieuwd naar het effect van DB. Ben nieuwsgierig naar de (tijdelijke) kracht en massa toename.

# 26/04/2010

Nick schreef:

Waarom is alleen Dbol niet goed dan? ik wil gewoon licht beginnen en het effect ervaren. ik weet ook wel dat je weer gewicht en kracht verliest maar je wint er altijd wat mee toch?

# 02/05/2010

sjonnie schreef:

google??? voorbeelden zat van koppige pubers die niet luisteren en dus of in de problemen komen (17aa icm alcohol, drugs etc= lever problemen) of teleurgesteld zijn wanneer ze alles weer kwijt zijn.... als je licht wil beginnen en het effect ervaren wilt dan moet je zeker geen dianabol nemen, is de een van de zwaarste oralen die er zijn... spuit gewoon 2ml testosteron, dat is stukken lichter!!

# 04/05/2010

Jef schreef:

Ik kan zo slecht tegen al die AS gebruikers. Durf gewoon hard te trainen! Doe ik ook en ik druk 165 kg bank, 250 deadlilft en 230 squat om maar wat getallen te noemen. Als je consequent bent met trainen, word je vanzelf groot en sterk. Ikzelf let niet op voeding, als het maar veel is, maar hier valt super veel uit te halen. En als je toch zo nodig wilt gebruiken, doe dat dat dan als je echt op je max zit. Als je goed schema's gebruikt en een jaar lang echt niet vooruit komt, kan je er over nadenken. Ps, 104kg lichaamsgewicht met 12% vet.

# 07/05/2010

Luuk schreef:

12 % bij 104 kg is niet naturel vriend wat een bullshit hier allemaal. Loopt er een te verkondigen dat hij 10 jaar traint maar geen idee hebben hoe je met dianabol moet kuren en blijkbaar in die 10 jaar ook geen bronnen opdoen waar je raad kunt vragen wat een bullshit !

# 24/05/2010

Ender schreef:

Gewoon keihard trainen en goed eten maten!!! Ik denk dat er teveel mensen zijn die er mooi of strak uit willen zien en de consequenties van het nemen van verboden middelen niet in willen zien!! Kom op mensen goed nadenken je hebt maar 1 lichaam en daar moet je het voor de rest van je leven mee doen...sex hebben, kinderen krijgen, goed blijven sporten en geen ziekenhuis bezoeken en daarna toegeven dat je stom/dom bent geweest!!! Think and love your body the way it is...

# 06/06/2010

piet schreef:

Ik ben 15 en injecteer sinds kort deca, klopt het wel dat je het in je slagader moet injecteren?

# 07/06/2010

sint schreef:

Jup! Helemaal goed! Het allerbeste is die in je nek. Daar krijg je brede schouders van en zit je het dichts bij je hersenen die het dan weer goed kunnen verdelen door de rest van het lichaam dmv het zenuwstelsel.

# 10/06/2010

marcel schreef:

ik weet niet waar een paar van jullie die verhalen schrijven 8kg van d-bol alleen en er 6kg van over houden . ik denk dat velen van jullie veel in een apart wereltje leven . ten eerste d-bol only is het slechste wat je kan doen . en als je het doet en je komt wat bij dan ga je niet bijna alles over houden zelfs al train je en eet je als een beest . ik zeg het nogmaals waar halan jullie die kgs uit . en dan kan je vermageren van d-bol waar haal je het uit zeg .

# 18/06/2010

marcel schreef:

piet van 15j blijf van anabolen en zeker op uw leeftijd en zoek eerst info op voor je aan iets begint waar je geen reet van kent .

# 18/06/2010

Joop schreef:

Je moet toch eerst een hele goede trainings basis hebben toch? Ik train nu al 2 jaar maar denk dat ik nog een jaar moet voordat mijn voedingschema en trainingschema perfect bij me passen aangezien je om de 6/ 8 weken met andere oefeningen moet aankomen toch? (ivm het wennen van de spieren aan de oefening). Dus eerst nog doortrainen of hoe en wat?

# 16/07/2010

Luuk schreef:

Jullie kunnen grappen maken , maar een spuit rechtstreeks in het bloed kan dodelijk zijn. Dus ga geen foute info rond lopen spuien voor er ongelukken gebeuren.

# 31/07/2010

marcel schreef:

als je wilt kuren doe het dan goed en niet te overdreven .een goei beginners kuur is test e of c met daar bij mss d-bol ma begin niet met direkt stacks te doen die gevorderden doen he gasten . en natuurlijk je voeding maar vergeet niet dat je niet kuurt om er als een vetzak uit te zien het is om je spieren te versterken en niet anders , dus goeie voeding en het geen je nodig hebt .

# 06/08/2010

D.C.A Vastgoed Beheer schreef:

een dezer dagen begin ik met anapolon paar weekjes en dan gelijk ook door met sustanon of testo en deca.. goed aftrainen en nakuren met nolvadex.. dat is toch goeie kuur ben 27 jr 1m83 weeg 89 kg moet gewoon kk groot worden als een beest je leeft ma een keer en ik heb scheit aan wat iedereen zegt over kuren..beter kuren en groot dan niet kuren en jaren klein blijven of niet meer vooruit komen train al vanaf me 18de

# 22/09/2010

arjan015 schreef:

Wees voorzichtig je hebt maar 1 lichaam! Goed voor trainen dan pas as overwegen! Wil je het doen laat je dan voorlichten door een ervaren as gebruiker! Neem geen risico! En keihard blijven trainen ook al voel je je kracht minder worden na je kuur

# 08/10/2010

Michael schreef:

is het niet zo dat als je een kuur neemt je testikels krimpen? graag een normaal antwoord want dit vroeg ik mij af.

# 25/10/2010

Luuk schreef:

Jullie doen maar allemaal alsof anabolen wondermiddelen zijn. Er zijn er maar weinig die op lange termijn de gewonnen spiergroei kunnen vast houden. Het is training,rust,voeding. Je houd er een bepaalde levensstijl op na die iemand die 1 of 2 jaar traint niet eens begrijpt.

# 26/10/2010

henkos schreef:

heb mensen heel snel zien groeien met db.wegens omstandigheden konden ze enkele weken niet trainen en ze zakte in als pudding.wat mij betreft troep.natural,geduld is een schone zaak

# 28/10/2010

mich schreef:

ik ben 17 en ik ga nu beginne met 6weke winstrol en dan 6weke dianabol maar ik neem er polveron bij omdat men zegt dat je dan zo goed als niets verliest klopt dat?

# 09/11/2010

B schreef:

Ik ben 27jaar heb een dbol/testo/deca combo gehad was 18kilo bijgekomen terugval van 6kilo. train ongeveer 4jaar ben nu op zoek naar iets waar je bijna geen terugval meehebt hoef ook niet zoveel kilo's bij te komen. liever minder en blijvend

# 12/11/2010

hans schreef:

ik wil winstrol gebruike maar heb nooit getrained weinig conditie rook nie drink zelde hoeveel moet ik normaal traine voor ik ga gebruike e hoeveel moet ik traine als ik gebruik winstrol 25mg 4 wken???

# 13/11/2010

hans schreef:

met nakuur kan je die pille slikke betekend dat dat je niet hoeft te traine met die pille of is dat om je lichaam energy op te bouwe?

# 13/11/2010

Swift schreef:

Wie kan me helpen met zo een kuur plus nakuur?

# 13/11/2010

dave schreef:

Ik ben net begonnen met nadrolone en testosteron en mij werd aangeraden om 2 ml testosteron in de eerste week te spuiten en 2 ml nadrolone alleen ik heb 1 ml testo gespoten en 1 ml nandrolone kan ik de week erop wel 2 ml nadro en 2 ml testo spuiten ?

# 21/11/2010

jonas schreef:

heb een vraag over dianabol. ik heb al een heleboel over db opgezocht maar heb nog 1 vraag kan het kwaad als je dik bloed hebt want heb van nature uit dik bloed dus is het gevaarlijk om dan db te gebruiken ?

# 05/12/2010

mike 13pier schreef:

ik heb ook gewoon door mn DB-kuurtje doorgezet 8 weeken. en 18 kilo gewonne en pak nu mn testo/deca 10 x 2cc / 2cc de week en kijk wat er dan van over hou na die 10 weken ... anabole = geen groei eten doet dat ... anabole zorgt aleen dat het voedsel beter opgenomen word en versterkt inderdaad je kracht in lichte mate zovere ik mee gemaakt heb. maar alles gaat me wel zwaarder af na zo snel aankomen . voelde me ok 2 weeken niet goed ik :( ik at te veel / en daardoor sliep ik ok eff 2 weekjes slecht in het begin maar heb duidelijk resultaat ;)

# 06/12/2010

Gino schreef:

Jongens, wie helpt mij, serieus ben 32 weeg 62 kg en train nu 1 jaar. Wil aankomen en wil serieus een kuur doen maar dan alleen in pil vorm. Zet even serieus antwoord wwaar ik iets aan heb. Al vast bedankt jongens

# 14/12/2010

nilz schreef:

hoe lang blijft dianabol in u bloed?

# 16/12/2010

John schreef:

Gewoon gebruiken en die gewichten heffen

# 29/12/2010

seller schreef:

als je al gebruikt , gebruik het verstandig , zeker goed voedings schema en ga eerst kijken wat je wilt. Wil je gedefinieerde spiermassa of gewoon groot worden het kan allemaal. Persoonlijk doe ik het al 3,5 jaar en heb gemerkt dat als je het met minder doet en gewoon lekker traint het je een steuntje in de rug geeft en het verantwoord blijft . de massa die je dan wint met een goede nakuur is dan echte massa en zeer gedefinieerd. Maar je moet je kop erbij houden. Ik gebruik test Cypionate , Boldenone , Dbol en ovinum en de resultaten zijn prima voor wat ik wil bereiken.

# 03/01/2011

Hurricane schreef:

Beste mensen, Ik heb hier een voorbeeld van een kuurtje. Wat vinden jullie ervan? Ik ben 27 en train al 3 jaar. Super gediciplineerd, goede voedingsschema en trainingsschema's. Kuur: Week 1-4 : 25 mg dianabol /Elke dag Week 1-10 : 30 mg Test Enth /Elke dag Week 1-10 : 30 mg Deca /Elke dag Indien nodig: week 1-10 : 20 mg nolvadex /Elke dag Nakuur: Week 12-15 : 20 mg nolvadex /Elke dag De D-Bol ga ik in pilvorm nemen. Zijn de Test en Deca altijd in injectievorm? Op welke tijdstip kan je ze het beste nemen? Wat doet nolvadex precies? In deze schema staat dus dat je na je kuur een weekje moet wachten en pas daarna met nolvadex moet beginnen. Hoe zit het met gebruik van creatine/NO producten en andere supplementen in de maanden voor je kuur, en belangrijker nog, tijdens je kuur? Bedankt jonges!

# 09/01/2011

Mark schreef:

Wat een zeveraars hier, train al 20 jaar en pas na 10 jaar aan de juice.eerst een degelyke basis en dan pakken.stats : 12 %, 1m 78, 154 kg

# 10/01/2011

Martijn schreef:

hoi, wie kan mij helpen met het geven van de injects ??

# 17/01/2011

Bassie schreef:

Hoi Hurricane, NO boosters zijn belangrijk tijdens je kuur, hoe hoger het argininegehalte in je lichaam hoe meer effect testosteron/synthetisch testosteron heeft. dus gebruik L-arginine en L-citruline tijdens je kuur. Creatine voor en na je kuur en je eiwitshakes gewoon blijven gebruiken natuurlijk. Caffeine kan gewoon tijdens je kuur. Beta-alanine kan tijdens je kuur, maar ik durf niet te zeggen of dat nou een echte meerwaarde is ( wel voor en na je kuur). Als opstartertje voor je natuurlijke testosteronniveau na je kuur kan je ook gember extract en magnesium citraat/tartaat gebruiken. Ik zit nu zelf in mijn eerste dianabol kuurtje van 6 weken ( nu eerste week) mijn kuurschema ziet er als volgt uit: week 1: 10 mg p/d. week 2: 20 mg p/d. week 3: 30 mg p/d. week 4: 30 mg p/d. week 5: 20 mg p/d. week 6: 10 mg p/d. Ik gebruik er geen nolvadex bij of andere oestrogeenremmer en ik doe ook geen nakuur ( alleen creatine, gember extract en magnesium, NO boosters, vis olie). Krijg van veel te horen dat dit niet slim is, maarja anders word het voor mij een beetje duur. De keuze om te geen gebruiken komt voort uit een fasinatie voor alles wat prestatiebevoorderend werkt voor mijn sport ( beachvolleybal) namelijk, de beachtraining zelf, krachttraining, voeding, supplementen, mentale training, kleding/schoenen en ook doping. Omdat doping schadelijk voor je gezondheid is word het een eenmalig kuurtje, puur uit nieuwschierigheid voor wat het met je lichaam doet.

# 21/01/2011

dennis schreef:

Tjonge tjonge tjonge. Vraag: houden jullie niet van jezelf of willen jullie worden gehouden met tijdelijk een groot lichaam. daarna is het weer voorbij met alle gevolgen van dien. Neem dagelijks twee bananen, 4 eieren. kwark en binnen 4 maanden ben je toppie. Weg die shit.

# 24/01/2011

marco schreef:

nou dennis, dat getuigt van kennis, neem dagelijks twee bananen. 4 eieren, en kwark???? in zuivelproducten zit de meest slechte vorm van eiwit in, word maar weinig van in t lichaam opgenomen, 4 eieren is 17 gram eiwit. daar heeft een kleuter nog niet genoeg aan. ik ben 202 cm lang 137 kg, en bmi 15 &. 7 eieren per keer is eerder de standaard, aangezien je lichaam een max eiwit opname heeft van 30 gram om de drie uur. als je je eiwit alleen uit ei zou halen, zou je zo,n 45 eieren zonder dooier per dag moeten eten. en wil je kuren begin rustig, en bouw het langzaam op. ga niet zomaar wat slikken, zorg dat je weet wat je doet en er ook de kennis van hebt. verder hard trainen, goede voeding, e dan komt alles wel goed.

# 01/02/2011

buck schreef:

Als je niet weet waar je over praat, schrijf hier dan liever niets! Ga hier verder dan ook maar niet op door. Anabolen kunnen slecht zijn als er teveel voor staat, deze regel geldt ook voor drank etc etc.

# 08/02/2011

Imperial schreef:

Snap niet dat al die mensen hier bij Lekker in je vel..Gaan vragen naar het gebruik van AS... Als je mensen zoekt die er een beetje verstand van hebben ga je naar DBB of een ander Bodybuild forum...

# 08/02/2011

lucas25 schreef:

ik train nu zo 5 jaar,ben 25 jr en weeg nu 70 kg.train nu weer zo 3 x in de week.heb in de vijf jaar creantine en shakes gebruikt af en toe maar nooit een kuurtje.zwaarste wat ik op eigen kracht woog en zonder kuur was 75kg.ik ben er zeker klaar voor om een licht kuurtje te doen.wil het ook zeer serieus aanpakken.hoor graag jullie adviezen mannen

# 28/03/2011

Ricardo schreef:

ik train nu bijna 2 jaar en ben 2.08 lang en wil beginnen met winstrol voor 7 weken en daarna Dianabol voor 7 weken en daarna nog een nakuur maar ik weet nog niet zo zeker welke nakuur ben 20 jaar oud en ik weeg 80KG en wil graag aankomen in spiermassa ;)

# 25/04/2011

ibi schreef:

mensen..mensen.messen! waar zijn jullie mee bezig? wie wil nou zijn leven van binnen te verpesten om van buiten goed eruit te zien.?. alleen om aan mensen te laten zien? nee jongens..een goede sporter traint om gezond te bijlven..Dianabol maakt je lever kapot..later kan je ook geen kinderen krijgen..jouw pines wordt gekrempt..dat betekent dat je geen man wordt genoemd. niet doen..echt niet mee begingen.. neemt als advies.

# 05/05/2011

peter schreef:

ik heb ook d bol gedaan en had ineens last van mijn rug, bleek mijn nieren te zijn die tegen stribbelde

# 08/05/2011

sousie schreef:

heel gemakkelijk

# 11/05/2011

bd schreef:

ik ben nu ook aan het twijfelen of ik het wel of niet zal nemen. Ik ben zelf 19(bijna 20) en train 3.5 jaar serieus en ik ben ook al 3 jaar serieus bezig met mijn voeding, met schemas en al. Ik ben echt heel de dag bezig met bodybuilding. Veel mensen in mijn sportschool gebruiken het en het begint echt verleidelijk te worden, dus ik denk dat ik het ook voor een paar weken ga proberen. Ik ga de komende weken in ieder geval onderzoek naar doen

# 17/05/2011

kees schreef:

hallo mensen.. Veel verschillende verhalen hier op dit forum.. ik vind het vreemd waarom mensen gelijk aan anabole denken als ze gaan trainen. denk eerst is aan andere dingen die niet schadelijk voor je zijn. Ik train nu ong 3 jaar. 4 x per week en het gaat me goed af. ben 16 kilo aangekomen door veel te eten en weight gainers te nemen denk daar eerst is aan. heb 3 maanden geleden mijn 1e kuur gedaan met 6 weke winstrol 40mg/d en met daarna creatine. train nu 2 maande droog en wil nu een dbol kuur gaan doen maar da tis niet zeker. Let eerst is op je je eten en je schema's voor dat je aan de anabole gaat zitte :)

# 24/05/2011

Tuig op air max 030 schreef:

discuseren op het internet is net als het winnen van de para-olipics. ook al win je de discussie, je bent nog steeds een LOSER! hahahahaha kneuzen!!!!

# 06/06/2011

Nasier schreef:

Ik train al jaren en het is noooit in mijn gedachten gekomen om steroiden te gebruiken. want het kracht da je bij hebt is niet van u zelf maar van het product.eenmaal dat je ermee stopt heb je kracht ook kwijtgeraakt wat je daarvoor gewonnen had. Beste dat je kunt doen, gelijk dat ik hier ook leest. is trainen eten rusten. that's it. en proberen de lat hoger te zetten. Probeer iets meer herhalingen te doen van min 10 max 12reps, en traag uitvoeren.(negatief en posiftief trainen) zo spreek je ieder vezel aan van uw spieren, dan kunnen ze beter groter en stabieler groeien. ik heb pas een mooie vorm gekregen aan men lichaam na 3 jaar natuurlijk te trainen. Je moet geduld hebben. ze zeggen ook je kunt geen goeie boxer worden na een jaar. Dat duurt 5jaar voor alleer je inzicht bij boxen. dus een goeie boodschap naar iedereen toe, geduld is goud waard.

# 19/02/2014

grafman schreef:

ik heb ook dbol voor 16 weken lang 60 mg/dag gedaan was uiteindelijk 24 kilo aangekomen 14 beghouden maarja wel lekker gaat goed ik doe nu wistrol om extra te groeien

# 03/08/2011

Marky schreef:

chris, ik herken wat je schrijft, ben een erg fanatieke sportgast, gezonde schone voeding en dagelijks whey, dat is waarop ik het doe. Toch zou ik graag es een boost geven, wat heb jij gebruikt de eerste keer ... ben benieuwd

# 10/08/2011

Legolas schreef:

Mensen, ik was even wat aan het zoeken over het gebruik van AS maar de vragen & comments in dit forum... OMFG. Tenzij je wedstrijd-bodybuilder wilt zijn of worden of in het circus of op de kermis wil gaan werken als 'sterkste man', heb je als amateur-sporter niets aan het gebruik van anabolen. Hoe breed en sterk je kunt worden wordt bepaald door erfelijkheid, je training, je voedingspatroon, en heel dom gezegd: hoe veel testosteron je kloten van nature produceren. 1 van deze dingen zijn uiteindelijk de meest beperkende factor in de maximale omvang, die je kunt bereiken. In de meeste gevallen zullen het verkeerd trainen of verkeerd voedingspatroon zijn. Vrijblijvende tip: zorg eens eerst dat je je lichaam leert kennen, eet goed, train hard. Uiteindelijk wordt je eigen testosteron-produktie de beperkende factor... Dan kun je er voor kiezen om jezelf op te voeren, als een opgevoerde motor, m.b.v. anabolen. Maar als je daarna weer ophoudt met die te gebruiken, val je weer terug naar je 'natuurlijke' spiermassa.. en wordt al het 'overtollige' omgezet in vet, zoals bij een oud wijf.... Maar dat is mijn visie. Iedereen doet maar & ik heb de waarheid ook niet in pacht.

# 20/09/2011

sam schreef:

ik heb een vraagje ik ben nu 64 kg ik train nu zeg maar 1 jaar maar niet voor te zeggen constant want kan niet met me werk. maar ik kom niet bij kzou heel graag sneller willen bijkomen zou iemand me daarbij kunnen helpen wat zou ik het best doen. en nog vraagje mischien dat jullie me kunnen helpen kzou graag schema willen dat ik elke dag 1 spier groep zou kunnen trainen want kan niet anders met me werk. MVG sam

# 02/10/2011

Arnold.S schreef:

Hoi ik ben 16 en ik train nu 4 maanden met 5 pilletjes dianabol per dag. Ik eet goed vaak eet ik zelfs na het avondmaal nog een friet met gehaktbal. Verder eet ik 6 sneetjes met vlokken en zeker 1 zak chips! Ik ontbijt elke morgen gefrituurde aardappel schijfjes met mayo(eiwit). Ik weeg nu 117 kilo waarvan maar 110 vet dus ben 7 kilo pure spier aangekomen! Op naar 7 spuiten per dag!!

# 10/10/2012

Angelo schreef:

Kijk en als jullie zoiets hebben dat ik het moet laten doe ik dat

# 25/10/2011

l schreef:

Het gaat er niet om wie het hardste traint, maar wie de beste pillendokter en het geld ervoor over heeft. Dat wil niet zeggen dat je dan niets meer hoeft te doen en het vanzelf komt maar iemand die niets gebruikt kan in dezelfde tijd nooit hetzelfde presteren als een gebruiker. Tegenwoordig wil men alles kopen; facelift, haarinjectie, spieren enz. Het moest allemaal verboden worden of helemaal gelegaliseerd. Zit je er weer mee dat verboden dingen niet altijd te controleren zijn en als het wordt toegestaan en het weer van afhangt hoeveel geld je erin kunt stoppen. Net zoals met veel andere dingen in het leven, kijk maar bij de top body builders op internet, ze geven bijna allemaal toe dat ze gebruiken, kan ook niet anders.

# 26/10/2011

roberto schreef:

gebruike het zelf ook niks aan de hand als je maar weet hoe het moet en waar je het haald mijn oom doet het al 20jaar en is 65 nergens last van je moet gewoon niet dom gebruiken zoek eerst uit hoe en wat en wat er in zit waar je het haald dan heb je er geen last van spuiten is gezonder als slikken zeggen ze dan he voor de gene die het nog niet wies groetjes

# 14/11/2011

pipo schreef:

Heey popeye , jaa is zeker een verstandige keus om over te stappen! Ben zelf ook met de spinazie van iglo 12kilo aan spiermassa aangekomen

# 27/01/2014

Meo Hesdy schreef:

Eet, Eet, Eet, Rust, Rust, Rust, Train, Train, Train...d-bol icm met supersusto of test-e kan helemaal geen kwaad zolang je maar weet hoe je ermee om moet en kan gaan...pas na een x aantal jaren goede voeding, clean bulk en cut weet je of je toe bent aan a.a.s...ikzelf (1.73m, 92kg 12%bf) heb pas na 5 jaar overwogen een kuur te doen. ben met supersusto, superdeca en dbol 12kg aangekomen en heb er 9 overgehouden...puur door;juist te eten en gwn keihard te trainen...doe het pas als je lichaam de max heeft bereikt...zoniet begin er niet aan...verdiep je pas in a.a.s. als je 5000kcal per dag eet (juist eten)...zoniet? KEIHARD DOORTRAINEN en SUPER ETEN...EAT like a KING, SLEAP like a BABY, TRAIN like a BEAST

# 21/01/2012

Daan schreef:

Heb zelf ook een dianabol kuur gedaan, van 8 weken 50 mg, heb geen nakuur gedaan, ben 9 kg aangekomen, waarvan ik dr 7 heb overgehouden.dmv wat hierboven ook staat aangegeven: goede training, veel rust en het allerbelangrijkste: goede voeding

# 27/01/2012

gold vain schreef:

gewoon bij je poolse collega's bestellen die gaan zo voor je langs hun apotheek ...zzz0000www what !

# 07/02/2012

david schreef:

ik wil ook wel kuren alleen ik hoorde vandaag iets over wedstrijd kuren? zouden rond de 1500euro kosten voor 6weken? ik wil niet een lichte kuur maar gewoon een stap hoger met bodybuilden

# 06/03/2012

Kyle schreef:

Waar kan ik dianabol kopen, op een normale site, waar ik niet geld naar pakistan moet sturen, want dat vertrouw ik voor geen meter.

# 15/03/2012

Ghost schreef:

Cor doe nog ff berichtje en ik reageer!

# 16/10/2013

wim sluiter schreef:

dianabol is massa bouwer(veel vocht retentie) winstrol lichte massa en voor cutten beide flink belastend voor de lever maar met bv animal pack van universal bescherm je de lever tijdens de kuur. verder veel water drinken goed eten niet roken geen alcohol op tijd je rust pakken dan kom je al een heel eind;) kuur pas beginnen op de leeftijd van 30 als eigen hormoon en testo waardes dalen.

# 11/11/2013

davediepev schreef:

anabole wow lekker ik ben 6 kilo aangekomen ben wel nog dun ben 21 en vo or de rest niet echt serieus ben een dj, maar wel geholpen hoor

# 24/03/2012

Cocota schreef:

Wat een reacties, om te huilen. Laat ik voor de volgende lezers die dit "wondermiddel" willen gebruiken nog even wat orde scheppen. 1. Je hebt een goede basis* nodig voordat je hieraan begint. 2. Tenzij je graag bitch tits -een libido -testosteron dip wil krijgen moet je nakuren, dit overslaan of een "nakuur" bestaande uit creatine is simpelweg dom en erg onverstandig. Een nakuur bestaat uit oestrogeenremmer(s) zoals nolvadex/clomid. 3. Lees je minimaal een maand lang dagelijks in over AAS. Doe dit bij bodybuilding fora zoals bodynet.nl of dutchboybuilding.com. 4. Wanneer je dit doet omdat je gelimiteerd bent in tijd gebruik dit dan niet, zolang je niet consequent traint en op je voeding let ben je je gains zo weer kwijt. *een "goede" basis is MINIMAAL je eigen lengte in gewicht (bijvoorbeeld bij een lengte van 1,80m een gewicht van 80kg) dit natuurlijk bij een goed vetpercentage (circa 10%) LEES DIT VOORDAT JE OOK MAAR AAN KUREN DENKT!

# 03/10/2013

Tony schreef:

Train natuurlijk.

# 31/03/2012

Tony schreef:

Waar kan je winstrol tabs krijgen. Vast bedankt

# 02/04/2012

Steve schreef:

Slechtste dianabol review ooit. Roidrage... wat een kul

# 10/04/2012

Tony schreef:

Winstrol tabs heeft iemand hier ervaring mee. Vast bedankt Graag serieuse reacties

# 11/04/2012

sunny q schreef:

het spijt me tatta

# 22/04/2012

Melvin schreef:

Kijk op Youtube: Bigger Stronger Faster 1 tm 11 hele documanrire en erg informatief over anabole gebruik heb er veel aan gehad omdat ik twijfelde en ga het nu zeker proberen :D

# 16/05/2012

rodi schreef:

hey guys heeft iemand ervaring met de combi tren test dianabol en is dit een goede, hoeveel gains na 1 stack

# 21/05/2012

djerry schreef:

ik heb een spinazie kuur gedaan va n2 maanden en ben 7 kilo spier aangekomen...lang leve verse spinazie

# 29/05/2012

Yates schreef:

Het is werkelijk ongelooflijk die jeugd van tegenwoordig? Zo kansloos om te denken dat spieren uit een potje moeten komen. Train eerst eens een aantal jaren en zie wat je daarmee kunt bereiken. Natuurlijk wil iedereen er mooi uit zien, maar doe geen dingen waar je de rest van je leven spijt van hebt....

# 13/06/2012

Popeye schreef:

Hallo ik gebruik al jaren spinazie van hak wil nu overstappen naar diepvries spinazie van iglo heb iemand daar ervaring mee? Graag serieus antwoorden!!

# 03/11/2012

ANTI YATES schreef:

jij hebt echt tijd teveel, advies geven om af te raden terwijl jij je lekker volspuit!! hoi hoi

# 02/07/2012

pfff schreef:

wat een zielig topic zeg lach me dood om de reacties maar echt te triest voor woorden dit

# 29/08/2012

pietje schreef:

Mijn vrouw traint alle dagen maar komt niet in gewicht bij. Ik injecteer haar alle dagen 2ml penusiline, soms 2x per dag, soms ook oraal. Nu wilt mijn vriend Bruno ook aan zo een kuur beginnen, is hier soms iemand die hem wilt helpen ?

# 19/04/2014

juist?!? schreef:

Beetje jammer allemaal, AAS is niets mis mee zolang je er fatsoenlijk mee omgaat, een strak train en voedingsschema hebt en het normaal doseert. zeker zitten er nadelen aan vast maar dat is nog met een paracetamol. Genoeg mensen hebben er slechte ervaringen mee maar ook genoeg goede, het wordt alleen in een slecht daglicht gezet omdat het niet gedoogd is en ik zou niet voor orals gaan, maar gewoon spuiten ;-)

# 13/08/2014

Lever loser schreef:

Gewoon NIET GEBRUIKEN! Ik had dianabol gebruikt en me LEVER kon het niet aan.40 mg per dag. Ik kreeg geelzucht! Je moet maar eens weten hoe fooooking Erg het is 3-4 weken lang met gele huids kleur en jeuk op bed liggen. Voordat je met een kuur begint moet je heel rustig aan beginnen. MENSEN DIE WILLEN AAN KOMEN.gwn goed eten. dymatize elite+ brinta elke ochten! Ik was eerst 70 kilo en nou 82 kilo. Dus elke ochtend elite+ brinta. Zonder goede voeding krijg je alleen maar ellende. Ook al gebruik je de beste steroid,zonder gezonde voeding gebeurd NIKS! Als een hond eten en als een BEEST TRAINEN grrrrrr!! Groeten

# 28/10/2014

Jair schreef:

AAS heeft een slechte naam maar eigenlijk niets mis mee ALS je geneesmiddelen voor mensen gebruikt maar AAS zoals trenbolone, bold, is eigenlijk voor dieren zij kregen meer massa, vóór de slachting voor meer vlees in de schappen..Kuren versterken hartfalen tumors en andere negatieve bijwerkingen. het is dus verstandig voordat je gaat je kuren je erfelijke ziektes, aandoeningen ect te achterhalen voordat je begin.. daarom is het heel verschillen de ene gaat dood, de andere heeft een nieuwe hartklep nodig en de andere heeft 10jaar lang gebruikt ZONDER er problemen van te krijgen.. DIT is de is de rede waarom AAS een slechte naam hebben.. teven niks mis met Dianabol gewoon niet langer dan 6weken kuren, Max. 8 weken en dan een goede nakuur.. zuivere voeding en veeeeel drinken is een vereiste dus geen mc Donalds, slecht voor hart en vaat AAS versnellen dat, snappen jullie hem... jairboesten@gmail.com

# 21/11/2014

Henkieee M schreef:

Hallo mannen wil even mijn verhaal kwijt hierover, Ik heb 2.5 jaar geleden deze shit gebruikt zat kut in mijn vel en er gebeurde geen reet nu 2.5 jaar focking later zit het nog steeds in mijn lichaam ik was 19 dat ik dit al gebruikte! Ben nu een tijd gestopt ben het goede pad opgegaan en ben christen! Maar god o.god want ben ik naïef geweest. ALLES valt nu in 1 me slapeloze nachten aggresive houding kale kop. Relatie stuk het maakt meer kapot dan wat het waard is!!! IK ZOU ZEGGEN LEER VAN JE FOUTEN OF VAN DE MIJNE HAHAHA

# 01/02/2015

chuchu schreef:

Ik ben 12 en gebruik 2000 ml testosteron , ben prima aan het trainen en voelt goed ik kan nu fijn fietsen naar school en af en toe til ik de auto van men vader naar zijn werk. wat denk je ? zal ik maar de dosis verhogen of verlagen?

# 25/02/2015

janpiet schreef:

In kruidvat kan je nu een kuur tren dianabol en test kopen voor maar 12,40 euros . verhoog de dosis maar jogie dadelijk wordt je meschien iets meer sterker. gr

# 25/02/2015

Ryan schreef:

- Gespierder worden lukt niet met wat pilletjes slikken of spuiten. Helaas, maar zo is het nu eenmaal. Anabolen werken alleen als er zeer veel én goed gegeten wordt en dan hebben we het niet over boerenkool en patat maar over voeding die bodybuilders toebehoort, zoals koolhydraten in de vorm van pasta's, rijst, verder de proteinebronnen zoals vissoorten, vlees (kip, rund) en vergeet niet de groene groenten, de juiste onverzadigde vetten (ook niet onbelangrijk) etc etc. Doe je dit NIET en eet je gewoon je 3 prakkies per dag, dan ga je heel erg teleurgesteld raken in je dromen. Dat gaat niet werken. Dat kan ik je garanderen!

# 19/04/2015

Bob schreef:

Ik heb gkurd met kleine naald maar had met grote naald gmoeten hoe kan ik zien dat het wel heb gholpen aub

# 25/04/2015

Ryan schreef:

Bob allereerst wat voor kuur heb je gebruikt? Gebruik je een kuurschema ? Heb je een voedingschema ? Train je optimaal wat zijn je doelen ? Hoor het van je

# 03/05/2015

Ballsonchin schreef:

Snap niet waarom jullie pannekoeken allemaal vragen stellen aan al die andere pannekoeken hier.Ga ff googlen en je vindt alle info die je nodig hebt. 1 basis regel,geen anabolen voor je uitgegroeid bent.verder kijk je maar ff wat je doet.

# 20/07/2015

Frank schreef:

Iemand ervaring met de site anabolenkuurtje?

# 09/11/2015

Willem schreef:

Ik gebruik nu 2 weken Anavar 40mg p/d merk dat het nu al gaat werken, 3 kg spieren er bij en totaal geen vocht, zal nadenken voordat ik Dianabol zou gaan gebruiken. Heb nog totaal geen bijwerkingen.

# 28/04/2016

jan12 schreef:

Ik injecteer 900mg test per week en ben 12 wanneer verschil?

# 06/09/2016

www.koopanabolen.nl schreef:

koop al je anabolen bij www.koopanabolen.nl - betrouwbaar en snel !

# 26/10/2016

koopanabolen schreef:

<a href="www.koopanabolen.nl/" target="_blank">Klik hier om anabolen te kopen bij www.koopanabolen.nl</a>

# 26/10/2016

Zanfief schreef:

Dianabol maakt pudding van je. Train en stop met bitchen. Echte seutjes de mannelijke generatie van nu..

# 27/11/2016

demmy schreef:

na jaren gebruikt te hebben ,en 200kilo kon drukken ,ben ik door die troep wel mijn been kwijt geraakt dus pas er mee op

# 13/01/2017

nico schreef:

kan je ook op oudere leeftijd d bol gebruiken

# 14/10/2017

Reactie toevoegen

Geef de uitkomst van de onderstaande som:

(in cijfers)

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.