Creatine Ester

Creatine Ester

Creatine is een stof die voor extra uithoudingsvermogen tijdens trainingen zorgt. Helaas wordt creatine niet optimaal door het lichaam opgenomen. Creatine Ester is een nieuwe doorbraak op dit gebied en heeft een opname die 10x zo goed is al bij gewone creatine.

Met creatine hadden sporters al ongelofelijke verhogingen in kracht, maar met Creatine Ester is de krachttoename gemiddeld zelfs 20%. Binnen 6 weken kun je hiermee 2 tot 4 kilogram spiermassa opbouwen.

Hoe werkt creatine ester?

Creatine is een hulpmiddel voor re-synthese van ATP (de brandstof van je spieren) tijdens een krachttraining. Hoe hoger de concentratie creatine, hoe beter dit proces verloopt. Dit leidt tot meer energie voor de spieren, en dus meer uithoudingsvermogen.

Verder zorgt creatine voor een grotere watertoevoer naar de spieren, waardoor ze voller worden. Dit zorgt ook voor extra groei.

Creatine wordt helaas niet goed opgenomen omdat creatine door een vetlaag in de membranen heen moet, om naar de spier te komen. Creatine ester heeft deze eigenschap niet en kan makkelijk door de vetlaag heen, omdat de esters die hieraan gekoppeld zijn de creatine lipofiel (goed oplosbaar in vet) maken.

Voordelen van creatine ester

  • Het heeft een betere werking dan gewone creatine.
  • Het is vrijwel direct na inname merkbaar.
  • Het geeft een buitengewone kracht toename.
  • Het geeft een snelle toename in spiermassa.
  • Je hebt geen oplaadfase nodig.
  • Het geeft geen vochtophoping in het lichaam.

Creatine Ester kopen

Creatine Ester is een volledig legaal product, in tegenstelling tot anabole steroïden. Je kunt dit product gewoon in de drogisterij of sportzaak kopen. Je kunt het op internet bestellen bij bijvoorbeeld Drogisterij.net.

Toegevoegd op: 18-03-2007 | Categorie: Fitness | Printversie

Reacties op dit artikel

dennis schreef:

creatine is smaakloos

# 10/10/2007

Jeroen Kuijper schreef:

Creatine Ethyl Ester gebonden aan HCl is heel bitter. Creatine Ethyl Ester gebonden aan malaat heeft dat niet. Nadeel van malaat is dat het een groot percentage van het gewicht inneemt. Dus je hebt bij verpakkingen van gelijke inhoud CEE, bij CEE-malaat minder creatine dan bij de HCl variant. Gooi in 1x je creatine oplossing achterover en je hebt nergens last van.

# 01/04/2008

Ben schreef:

Nou deze echt niet hoor echt smerig net een medicijn ofzo

# 05/03/2008

Jeroen Kuijper schreef:

Tja als je sterk wilt worden moet je er iets voor over hebben :p

# 08/04/2008

Rico21 schreef:

smaakt als aspirine, lekker is anders ; )

# 29/10/2008

nick schreef:

no pain no gain

# 07/02/2012

Peblo schreef:

Pak liever dextro energie

# 05/09/2015

Reactie toevoegen

Geef de uitkomst van de onderstaande som:

(in cijfers)

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.