Alles over condooms.

Alles over condooms.

Aangezien een ieder zijn seksuele verlangens graag vervult zijn er condooms. Dit om het slaapkamer ritueel toch enigszins veilig te laten verlopen. Je wilt natuurlijk niet ineens twee weken na jullie avontuurtje achter blijven met een vervelende jeuk in je onderbroek. No thanks! Hieronder lees je onder andere hoe je een condoom moet gebruiken, welke soorten condooms er allemaal zijn en nog een paar handige tips!

Wat is een condoom?

Een condoom is een voorbehoedsmiddel die je gebruikt wanneer je seks wilt hebben. Een condoom zorgt er ook voor dat de vrouw niet kan worden bezwangerd. Er vanuit gaande dat het condoom niet scheurt. Wanneer je seks met iemand hebt zonder condoom bestaat de mogelijkheid om besmet te worden met een SOA. Een SOA een een seksueel overdraagbare aandoening en komt in verschillende vervelende vormen voor. Wanneer je dus geen vaste partner hebt en regelmatig de bloemetjes buiten de deur zet met vreemden is het verstandig om een condoom te gebruiken. Je weet namelijk niet of die vreemde wel zo gezond en hygiënisch is betreft zijn of haar geslachtsdeel! Met een condoom kun je dus seks hebben op een veilige manier!

Condoom Omdoen

Allereerst zorg je ervoor dat de penis helemaal stijf is. Je haalt de condoom uit de verpakking. Je ziet nu het reservoir een puntje wat het uiteinde is. Knijp dit puntje goed in met duim en wijsvinger en plaats het condoom op de eikel. Vervolgens rol je het condoom over de hele lengte van de penis. Zorg ervoor dat je het reservoir goed dicht knijpt zodat er geen lucht in komt. LET OP, gaat het afrollen naar beneden erg moeizaam? Stop dan direct, het is mogelijk dat je het condoom binnenstebuiten zit. In dat geval pak je een nieuw condoom en probeer je het opnieuw. Het is van belang dat je voorzichtig met het condoom omgaat en zorgt dat er geen gat in komt. Wanneer jullie hartstochtelijk van elkaar hebben genoten doe je het condoom af, rol het in wc papier en gooi het in de prullenbak. Daarna is het verstandig om apart jullie zaakje en handjes te wassen en verder contact tussen de penis en vagina te vermijden! Hieronder hebben we een filmpje geplaatst waarop te zien is hoe het condoom om wordt gedaan.

Handige tips

Het is ontzettend belangrijk om een goed passend condoom te kopen. Meet simpelweg de omtrek van je erectie en je weet welke maat je nodig bent! Daarnaast moet je ervoor zorgen dat het tijdens de seks goed glijdt. Hiervoor kun je eventueel glijmiddel gebruiken. Wanneer het penetreren stroef verloopt wordt het risico op het scheuren van het condoom aanzienlijk vergroot. Mocht het condoom gescheurd zijn, en je sekspartner is niet aan de anticonceptiepillen dan kun je altijd een morning after pil halen. Deze kun je zonder recept halen bij een drogisterij of apotheek en zorgt ervoor dat de dame niet zwanger wordt. Hiervoor heb je 72 uur de tijd, wanneer je na 24 uur deze pil neemt is de kans op zwangerschap echter het kleinst. Een anticonceptiepil is een pil die een meisje iedere dag slikt zodat ze beschermt is tegen zwangerschap. Deze pil beschermt haar echter NIET tegen SOA'S. Is jullie condoom gescheurd doe dan altijd een SOA test!

Soorten Condooms

Om de bezigheid in de slaapkamer, op het aanrecht of op de wasmachine wat spannender, sensueler of simpelweg lekkerder te maken zijn er vele speciale condooms verkrijgbaar! Op internet kun je op verschillende websites discreet condooms bestellen. Niemand zal zien wat er in je pakketje zit. Een door ons aanbevolen website is www.allecondooms.nl omdat hier werkelijk alle soorten condooms op staan. Natuurlijk hebben we ook rekening gehouden met de meest goedkope.

Zo kun je een condooms kiezen welke is voorzien van een afwijkende structuur. Denk hierbij een ribbels, nopjes of een condoom waarbij de bovenkant strakker is. Er zijn ook fun condooms met de meest gekke zachte uitsteeksels. Daarnaast zijn er condooms die een verrukkelijke smaak hebben. Dit is natuurlijk super wanneer je een condoom gebruikt tijdens de orale seks. Er zijn zoveel smaken dat ik niet eens een voorbeeld ga geven! Ook zijn er condooms welke een speciaal glijmiddel bevatten. Dit glijmiddel werkt bijvoorbeeld verkoelend,verwarmend of is zaaddodend. Een extra dunne condoom kun je kiezen wanneer je wat meer gevoel op prijs stelt. Een extra dik condoom kun je gebruiken wanneer je liever anale seks hebt. Zo zijn er dus heel veel verschillende condooms verkrijgbaar. Snuffel zelf maar eens over www.allecondooms.nl en je zult verbijsterd zijn.

Vrouwencondoom

Een vrouwencondoom vangt het sperma op en kan dus worden gebruikt als een voorbehoedsmiddel om niet zwanger te worden en beschermt tegen SOA'S. Het is dus niet altijd de man die het condoom om hoeft te doen! Hieronder beschrijf ik hoe je het condoom in dient te brengen!

 • Het vrouwencondoom heeft zowel boven, als onderaan een ring. Zorg dat de losse binnenring zich aan het eind van het condoom bevind.
 • Knijp de binnenring aan de gesloten zijde samen en schuif deze zo ver mogelijk in je vagina
 • Vervolgens duw je dezelfde(binnenste) ring verder in de vagina door je wijsvinger in het vrouwencondoom te plaatsen. Pas op met scherpe nagels.
 • De brede buitenring en een klein gedeelte van het condoom blijven buiten de vagina en bedekken de buitenste schaamlippen
 • Om te voorkomen dat de penis naast het condoom de vagina ingaat, kan de vrouw zelf de penis naar binnen brengen.
 • Tijdens het vrijen kan het vrouwencondoom gaan schuiven. Dit maakt verder niet uit wanneer de penis geheel omsloten blijft en het sperma in het condoom blijft. Na de zaadlozing hoeft de man zich niet direct terug te trekken. Het condoom hoeft ook niet direct te worden verwijderd, draai de buitenste ring gewoon een slag zodat er geen sperma uit het condoom kan lopen en je hebt de risico's verminderd!
 • Gebruik een vrouwencondoom maar één keer!!!
 • Toekomst

  Na dit gelezen te hebben weet je in principe alles wat je moet weten om veilige seks te hebben. Het enige wat je nog kunt doen is ons artikel over SOA's lezen zodat je de symptomen kunt herkennen en er dus altijd op tijd bij bent! Voor nu wens ik je veel plezier met de juiste condooms uit te zoeken!

  Toegevoegd op: 18-08-2014 | Categorie: Overige onderwerpen | Printversie

  Reacties op dit artikel

  Condooms schreef:

  Ik bestel mijn condooms eigenlijk al jaren online op http://condoomfabriek.nl/ super snel geleverd.

  # 14/01/2015

  Condooms schreef:

  <a href="http://condoomfabriek.nl"</a>condooms bestellen</a>

  # 14/01/2015

  Fail schreef:

  Backlink fail haha

  # 18/01/2015

  Piet Bonenruiker schreef:

  Die condooms passen niet daarvoor heb ik een te grote paal maar ik blijf wel lekker pompen gisteren nog stevig leggen neuken.

  # 05/04/2016

  Jan Lul schreef:

  zo effe pompe

  # 09/05/2016

  Piet van ui schreef:

  Tip lekker neuken met condoom lekkere wijven https://www.ds-girls.nl/

  # 19/09/2016

  R stijfzel schreef:

  Vanavond weer lekker pompe hoppakee glij hem er zo in lekker naar de wijven oh wat lekker

  # 25/10/2016

  Henk zeen schreef:

  Gisteren weer lekker liggen wippen zalig lekkere tieten

  # 27/10/2016

  Hendril van polzout schreef:

  Tip voor een geile wip met condoom https://www.ds-girls.nl/ De lekkerste wijven lekker geil wippen oh wat geil met mijn staaf ha,ha, ha, ha

  # 22/12/2016

  jan pipo de clown van os schreef:

  Zo weer lekker liggen neuken vandaag met me geile pik

  # 22/03/2017

  piet ijs schreef:

  Straks weer lekker wippen bij de wijven

  # 14/04/2017

  Ruud Paaltoos schreef:

  Zo net effe geneukt niet te geloven

  # 14/04/2017

  Tinina Tiet schreef:

  Oh zalig een pik in me reet daarna poepen oooooh aaaaa

  # 14/04/2017

  Roy schreef:

  Tinina zal ik je even lekker in je reet neuken.?

  # 01/06/2017

  Tinina Tiet schreef:

  Oh ja Roy kom maar snel met die geile lul van je in me reet zalig wel met condoom ha,ha, hi

  # 02/03/2018

  Kali van kultrokketkroketvreter schreef:

  Zo vanavond nog bij de ds girls in den haag leggen neuken lekkere wijven daar met condoom zit nog met een stijve lul ha,ha.ha. ha hi hoooooo

  # 06/05/2018

  Reactie toevoegen

  Geef de uitkomst van de onderstaande som:

  (in cijfers)

  Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.