Gemakkelijk afvallen met shakes

Gemakkelijk afvallen met shakes

De makkelijkste manier om af te vallen is heel vies koken. Maar dat is nu niet direct iets wat lang vol te houden is. Afvallen met shakes is snel, blijvend en gezond. Graag vertellen we je hier wat meer over. Het is een van de gemakkelijkste manieren om af te vallen. Als je het goed doet is het ook een zeer gezonde manier van afvallen. Hier staat helaas wel tegenover dat wanneer je het verkeerd doet, dit het meest ongezonde dieet kan zijn. Daarom hieronder de juiste informatie om je een beetje op weg te helpen. Wanneer je verkeerd gebruik maakt van een shake-dieet, loop je het risico dat je eerst wel afvalt maar dat het na het stoppen met diëten er twee keer zo snel weer aan zit!

Hoe werkt een shake-dieet?

Het idee van een shake-dieet is dat je afvalt doordat je minder koolhydraten binnenkrijgt. Je energie haal je dan uit eiwitten en gezonde vetten. Een goede dieet shake zit vol met deze gezonde vetten en eiwitten. De koolhydraten in de shakes komen uit groenten en noten en zijn hierdoor ‘gezonde’ koolhydraten.

Shake-dieet Combineren

Een shake-dieet kan het beste gecombineerd worden met een gezond en afwisselend voedingspatroon.

Recept

Een zeer populair recept is eentje met spinazie en banaan. Je kunt zo veel water toevoegen als je zelf lekker vindt, uiteraard hoe meer water, hoe dunner de shake. De volgende ingrediënten doe je in een blender: -200gram spinazie of 200gram boerenkoop -1 banaan -2 theelepels lijnzaadolie -1 eetlepel eiwitpoeder Mixen maar en dan: Genieten! Kijk voor eiwitpoeder, lijnzaadolie en andere ingrediënten op deze site.

Toegevoegd op: 09-05-2014 | Categorie: Voeding | Printversie

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reactie toevoegen

Geef de uitkomst van de onderstaande som:

(in cijfers)

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.